Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Buna en başta Yakup inanmaz ki ehehe Doğru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Buda o kısa zamanda çekebildiğimiz bir kare --- I am here: http://maps.google.c...52183,27.967296 Oğlana gösterdim sana "Yufuf" ya da "Yuşuş" diyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Oğlana gösterdim sana "Yufuf" ya da "Yuşuş" diyor Yerim ben onun dillerini maşallah. --- I am here: http://maps.google.c...38285,33.323110 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2011 Saçlar iyice uzadı berbere götürmek için binbir hikaye anlatıyorum, oyuncakla felan da kanmıyor "ben jaten oyuncaklayla pek oynamıyoyum aytık" diyor uyanık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 tam bir bonbon şekeri..en güzel zamanı sevmek ve ısırıp yimek için...şimdilerde...ise........hem kart eti diş geçmiyor...hemde sevmek 50 tl..ücretle başlıyor olumu..bolbol stok yapın derim...bu yaşlardayken... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Bugün traş da ettirdim tam ısırmalık oldu, yolda gören genç kızlar deli oluyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Bugün traş da ettirdim tam ısırmalık oldu, yolda gören genç kızlar deli oluyor Tolga abi bu gidişle sizin oğlan çok can yakacak... :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2011 Zaten şimdiden sarı saç ela göz, şirin ve zekice laflar... Tipini rahmetli babamın küçüklüğünden almış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2011 Tolga abi bu gidişle sizin oğlan çok can yakacak... Eee babasının oğlu tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap