Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2012 model dizel focus aracım var. 2013 yılında 3500 km bakımı yapıldı. 2014 yılında ise 9500 km de bakım yapıldı. Servise sordum dedi ki; Eğer 15.000 km bir yıldan önce önce dolarsa 15.000 de dolmazsa senede bir bakım yaptırmanız gereklidir dedi. Yıllık genelde 5-6 bin km yapıyorum. Siz ne düşünürsünüz her sene 15.000 km dolmadan bakım yaptırmalımıyım? Yada bir yıldan fazla zamanda dolacak 15.000 km 'yi beklemelimiyim?. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar bir fikir verirmisiniz...
Soru
Kazım Yenikomşu
2012 model dizel focus aracım var. 2013 yılında 3500 km bakımı yapıldı. 2014 yılında ise 9500 km de bakım yapıldı. Servise sordum dedi ki; Eğer 15.000 km bir yıldan önce önce dolarsa 15.000 de dolmazsa senede bir bakım yaptırmanız gereklidir dedi. Yıllık genelde 5-6 bin km yapıyorum. Siz ne düşünürsünüz her sene 15.000 km dolmadan bakım yaptırmalımıyım? Yada bir yıldan fazla zamanda dolacak 15.000 km 'yi beklemelimiyim?. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar bir fikir verirmisiniz...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap