Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2012 style plus kullanıyorum. bildiğim kadarıyla araçlarımızda orjinal alarm yok. önceki kullanıcı alarm taktırdığını söylemişti. araç kilitli haldeyken kumandadan açıp bindiğimde alarm çalıyor. aracı çalıştırsam da ilerlesem de susmuyor. durdurup kilitleyip tekrar açıyorum düzeliyor. bazen bu sorunu yaşamıyorum. nerede hata yapıyorum acaba? ya da alarmın mantığı nedir nasıl kullanmam gerekiyor? alarm normalde dıştan gelen müdehalede çalışmıyor, sadece araç içinde birini algıladığında çalışıyor. alırken sormamışım, şimdi eski sahibini de arayıp rahatsızlık vermek istemiyorum.
Soru
Gökhan ADIGÜZEL
merhaba,
2012 style plus kullanıyorum. bildiğim kadarıyla araçlarımızda orjinal alarm yok. önceki kullanıcı alarm taktırdığını söylemişti. araç kilitli haldeyken kumandadan açıp bindiğimde alarm çalıyor. aracı çalıştırsam da ilerlesem de susmuyor. durdurup kilitleyip tekrar açıyorum düzeliyor. bazen bu sorunu yaşamıyorum. nerede hata yapıyorum acaba? ya da alarmın mantığı nedir nasıl kullanmam gerekiyor? alarm normalde dıştan gelen müdehalede çalışmıyor, sadece araç içinde birini algıladığında çalışıyor. alırken sormamışım, şimdi eski sahibini de arayıp rahatsızlık vermek istemiyorum.
yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
Gökhan ADIGÜZEL tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap