Muammer Ünsal Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2015 selam arkadaşlar ben focus konusunda yeniyim fazla deneyimim yok yanlız birşey dikkatimi cekti ve haretle karşıladım görünce kontah anatarı arabanın kapısını açmıyor merkezi kilit acıyor kumandanın pili bittigi veye akü calışmadıgı hallerde ne yapmam gerekir veye kontah anahtarı acarmı kapıyı şimdiden vereceginiz cevaplar için teşekür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 En azından noktalama işaretleri kullanarak daha açık yazsanız keşke. Ben sorunu tam anlayamadım ancak açar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Basligi duzeltecektim ama yazinin icinde de pekcok kez tekrarlamissiniz.. Sorunuzdan once sorun yasadiginiz seyin adi kontah degil kontak... Ayrica kontak anahtari kapiyi da acar.. Eger acmiyorsa kilitte sikinti olma ihtimali yuksek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Muammer Ünsal
selam arkadaşlar ben focus konusunda yeniyim fazla deneyimim yok yanlız birşey dikkatimi cekti ve haretle karşıladım görünce kontah anatarı arabanın kapısını açmıyor merkezi kilit acıyor kumandanın pili bittigi veye akü calışmadıgı hallerde ne yapmam gerekir veye kontah anahtarı acarmı kapıyı şimdiden vereceginiz cevaplar için teşekür ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap