Sami Lale Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2015 forumda aradım bulamadım konuyu ben açayım dedim 2012 titanium x hb için kumandayla katlanıp kapatılabilen ayna arıyordum internette araştırdım aşağıdaki ürünleri buldum bunlar işime yarar mı? sizin tavsiye edebileceğiniz başka yer var mı? http://www.aynadeposu.com/Products/Focus-2011%3E-Elektrikli-Rezistansli-Boyanir-Astar-Kapakli-Sinyalli-Alt-Aydinlatmali-KOR-NOKTA-IKAZLI-OTOMATIK-KATLANIR-SOL.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 forumda aradım bulamadım konuyu ben açayım dedim 2012 titanium x hb için kumandayla katlanıp kapatılabilen ayna arıyordum internette araştırdım aşağıdaki ürünleri buldum bunlar işime yarar mı? sizin tavsiye edebileceğiniz başka yer var mı? http://www.aynadeposu.com/Products/Focus-2011%3E-Elektrikli-Rezistansli-Boyanir-Astar-Kapakli-Sinyalli-Alt-Aydinlatmali-KOR-NOKTA-IKAZLI-OTOMATIK-KATLANIR-SOL.html Modülü varmıdır bakmak lazım. Daha doğrusu şemasını inceleyip, eksikler tamamlanmalı ve bilgisayardan aktivasyonu yapılmalı, sonrasında çalışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Modülü varmıdır bakmak lazım. Daha doğrusu şemasını inceleyip, eksikler tamamlanmalı ve bilgisayardan aktivasyonu yapılmalı, sonrasında çalışır. işte onu nerden nasıl bakabiliriz eksiklik derken anlayamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 işte onu nerden nasıl bakabiliriz eksiklik derken anlayamadım? En basitinden, aynanın kapanıp açılmasını sağlayan motoru besleyen kablolar yoktur diye düşünüyorum. Forumda aracın tüm elektrik şeması var, oradan inceleyerek ve aracınızla karşılaştırarak (varsa) olmayanları eklemeniz gerekli. Aynayı en son alabilirsiniz, yani motora gitmesi gereken kabloyu eklediniz, yada zaten vardı diyelim, aynanın açılması yada kapanması gereken durumda bu kabloya elektrik geliyorsa aynayı alıp takabilirsiniz. Bir örnek olarak, geri görüş kamerası için aracımda hiç bir tesisat ve parça yoktu, modul ve kamerayı aldım, tesisatı çektim, bilgisayardan aktive ettim ve çalıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 internet fiyatı 210 lira civarı tutuyor pahalı geçen ay aldık arkadaşa aynı ürünü 140 liraydı adanada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 (düzenlendi) tit-xlerde katlanan ayna standart değilmiymiş benimkide 2012 tit-x Ocak 4, 2015 Özgür Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 tit-xlerde katlanan ayna standart değilmiymiş benimkide 2012 tit-x yani kumandayla katlanan anlamında sizinki arabayı kapattığınızda kapanıp açtığınızda açılıyor mu? internet fiyatı 210 lira civarı tutuyor pahalı geçen ay aldık arkadaşa aynı ürünü 140 liraydı adanada biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz? araç neydi nasıl takıldı? herhangi bir ekstra işlem (kablolama vs gibi) yapıldımı? tabi son olarak nerede taktırdınız acaba? En basitinden, aynanın kapanıp açılmasını sağlayan motoru besleyen kablolar yoktur diye düşünüyorum. Forumda aracın tüm elektrik şeması var, oradan inceleyerek ve aracınızla karşılaştırarak (varsa) olmayanları eklemeniz gerekli. Aynayı en son alabilirsiniz, yani motora gitmesi gereken kabloyu eklediniz, yada zaten vardı diyelim, aynanın açılması yada kapanması gereken durumda bu kabloya elektrik geliyorsa aynayı alıp takabilirsiniz. Bir örnek olarak, geri görüş kamerası için aracımda hiç bir tesisat ve parça yoktu, modul ve kamerayı aldım, tesisatı çektim, bilgisayardan aktive ettim ve çalıştı. bu ayrıntılardan pek anlamam acaba servisten öğrenebilirmiyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Makyajsız 3 de katlanır aynı alındığında kumanda ile araç kapatılıp açılırsa ayna da aynı şekilde açılır kapanır. Titanium üzerinde ayrı paket olarak satıldı x ile alakası bulunmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 araç zaten style plusdı onun için herhangi bir elektirik aksamına gerek kalmadı sadece fişler takılıp kapak kısmına boya atıldı aynanın kısacası işçilik+ayna 180tl ye mal oldu işlem adanada özel bi servisde yapıldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Evet kumandadan acip kapatin otomatik calisiyor. Brosurunde opsiyon olarak gormemistim. Tit yada titxde standarttir saniyordum. Demekki olamayanlarida varmis. Benimkini siparis edende smart ve x paket almis ama tekno paket almamis :s yaptin bi is tam yapsaydin bari en azindan on cam isitmam da olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap