Görkem Biçer Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2015 Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Ben aranıza yeni katıldım ve size bir konu hakkında danısmam gerekecek.Araç orto konsolu oldugu gibi kaplanabilir mi?Kaplanabilirse fiyat bilgisi olan varsa ve cevaplanırsa cok mutlu olurum .Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2015 Ne ile kaplanacak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Görkem Biçer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 gövde kısmı karbon olabilir veya sizin önerebilceğiniz birsey var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tumay toybukoglu Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Ben aranıza yeni katıldım ve size bir konu hakkında danısmam gerekecek.Araç orto konsolu oldugu gibi kaplanabilir mi?Kaplanabilirse fiyat bilgisi olan varsa ve cevaplanırsa cok mutlu olurum .Teşekkür ederim Ben bu şekilde yaptım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 (düzenlendi) Şu başlığa başka bir şey olabilir mi acaba diye baktım ama minibüscü kafası almış yürümüş. Yapacağınız kaplama kalıcı olmaz, ordan burdan açılır, açılan yerlerin altında yapışkan malzeme kalır. Bazende o malzeme kurumuş olur. Bu kafada yapacağınız herşey orta ve uzun vadede kendini "naptım len ben" sorusuna bırakır. Keyif sizin para sizin zaman sizin tabi Hatta size bir öneri, maun kaplatın öyle daha bi kötü oluyor Aklından bu geçer: Aslında bu çıkar ortaya: Ben bu şekilde yaptım Şubat 12, 2015 Servet Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tumay toybukoglu Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Arkadaş insanlara yukardan bakarak konuşmasan iyi olur yapılan birşeyi küçük görme istersen konuşma tarzına dikkat et biraz sen daha iyisini yapıyosan paylaş yoksa da yorum yapma arkadaş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Arkadaş insanlara yukardan bakarak konuşmasan iyi olur yapılan birşeyi küçük görme istersen konuşma tarzına dikkat et biraz sen daha iyisini yapıyosan paylaş yoksa da yorum yapma arkadaş Alınmışsın gereksiz, kusura bakmayacan. Yazdıklarımı hakikaten anlamaya çalış derim. Ayrıca ben daha iyisini yaptım, hiç ellemedim ve arabamın konsolunun kondisyonu daha iyi ve görüntü kirliliği de yok. Miş-Muş gibi şeyler bunlar. Arabada karbon kullanıl(mış) gibi, ama karbon değil. Hatta başınıza daha sonra bela olabilecek şeyler. Bundan iyisi zaten hiç ellememek. Doğru bilinen kalıp yanlışlar sözlüğüne az önceki lafınıda alıyorum. Dersenki sen hiç mi yapmadın bu tip halardan, yaptım evet. Ama artık yapmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tumay toybukoglu Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Kusura bakmayacan gibi bişey yok arkadaşım burası paylaşım yeri eleştiri iyidir fikirler tartışılır oda güzel ama aşağılayıcı şekilde konuşulursa orda durcan saygı olacak öncelik.ayrıca daha iyisini yaptırmışsın eyvallah paylaşırsın bizlerde fikir ediniriz bilgileniriz arkadaşım öneride bulunursun işimize gelirse yaptırırız ama saygısızlıgın yeri değil burası yorumlamaya dikkat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Kusura bakmayacan gibi bişey yok arkadaşım burası paylaşım yeri eleştiri iyidir fikirler tartışılır oda güzel ama aşağılayıcı şekilde konuşulursa orda durcan saygı olacak öncelik.ayrıca daha iyisini yaptırmışsın eyvallah paylaşırsın bizlerde fikir ediniriz bilgileniriz arkadaşım öneride bulunursun işimize gelirse yaptırırız ama saygısızlıgın yeri değil burası yorumlamaya dikkat Ama sen benim yazdıklarımı hakikaten okumuyorsun? Yada anlamadın. Anlamadıysan apayrı şeyleri konuşuyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Tumay, bizim forum biraz samimi ve içtendir, dostluk, saygı sevgi ziyadesiyle mevcut, zamanla bizleri daha iyi tanıyacaksın, yazdıklarımız kimseyi kırmak amaçlı değil sadece, yazım dilimiz bazen latifeli olabiliyor Bu arada eline emeğine sağlık keyifle kullan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Not: Seni aşağıladığımı düşünüyorsan şikayet edebilirsin. Hak verir ve gerekli görürlerse ceza bile verir forum yönetimi. Dert etme böyle şeyleri 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tumay toybukoglu Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Ben anladım senin dediğini gönül isterki daha farklı daha güzel şeyler yapalım daha kaliteli olsun ama evet gelgelelim herşey maddiyat onuda geçelim sen daha iyisini yaptıysa oneride bulun paylaş fikir ver bizde farklı bişey görelim bilgilendirmiş ol sözlü ve görsel benimde demek istediğim bu Şikayet mi komik :-) sen göremiyosan cezanın ne anlamı var ki Tumay, bizim forum biraz samimi ve içtendir, dostluk, saygı sevgi ziyadesiyle mevcut, zamanla bizleri daha iyi tanıyacaksın, yazdıklarımız kimseyi kırmak amaçlı değil sadece, yazım dilimiz bazen latifeli olabiliyor Bu arada eline emeğine sağlık keyifle kullan... Doğrudur bekir bey ama ben bu konuşmada bi latife göremedim.sadece bi paylaşımda bulundum kotudur veya iyidir yorumlara açığım tabikide ama minibüsçü zihniyeti tabiri hoş olmadı sadece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 (düzenlendi) Yazdıklarım nereye gitti ey gidi yönetim? Ben anladım senin dediğini gönül isterki daha farklı daha güzel şeyler yapalım daha kaliteli olsun ama evet gelgelelim herşey maddiyat onuda geçelim sen daha iyisini yaptıysa oneride bulun paylaş fikir ver bizde farklı bişey görelim bilgilendirmiş ol sözlü ve görsel benimde demek istediğim bu Şikayet mi komik :-) sen göremiyosan cezanın ne anlamı var ki Yok sen benim yazdıklarımı yine anlamadın ben yine anlatayım: Evet gönül isterki, ama bunlar mış-muş gibi şeyler. Karbun(muş) gibi, ama karbon değil. Ama maddiyata takılıp kötü şeyler yapmanı gerektirmez. Yaptığın şey güzel değil, çünkü başta işlevsel değil sonra görsel değil. Ayrıca daha sonra orası burası yırtıldığında çizildiğinde yapışkan çıkacak vs kötü bir görüntüye sebep olacak. Bu yüzden senin yaptığından "DAHA İYİSİ" "HİÇ YAPMAMAK" kondisyonu hiç bozmamak. İyisini yaptıysan yorum yap diyorsun ya, "HİÇ YAPMAMAK" seninkisi gibi bir uygulamayı yapmış olmaktan "İYİDİR". Not: Anlamadın diye, tırnak içinde büyük büyük yazdım anlamadığını düşündüğüm yerleri. Yine aşağıladı falan deme de. Umarım ucuz bir uygulama haline dönüşür ve herkes karbon malzeme kullanabilir. Sende o zaman gerçeğini kullanırsın umarım. Şubat 12, 2015 Servet Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Yazdıklarım nereye gitti ey gidi yönetim? Benim haberim yok ama gereksiz uzamış boşverin Buarada minibüsçü lafını niye alındınız, onlar olmasa biz (yayalar) nasıl gideriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 (düzenlendi) Tumay hocam valla ben girdim Kaplama için önerini gördüm sonra Servet abimin dediği gibi baktım konu iyi yere gitmeyecek hiic yorum bile yapmadım. Bunlar sulu kaplama dedikleri şekilde kaplama Bu alcantara döşeme Şubat 12, 2015 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap