Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Herkese selamlar Forumu çok faydalı buldum ve üye olduğumdan beri okuyorum emeği geçenlere teşekkürler..
Gelelim sorularıma;
1-Araç km si Max kaç olabilir? 100-200 km lere itiraz etmelimiyim normal mi?
2-Tan oto satış danışmanı beyaz arka park sensörü hediyem olsun dedi.Ama bazı arkadaşlar araç üzerinde olduğunu söylemişti.Park sensörünün orjinalliği nasıl anlaşılır? Araç 1.6 Trend-x
3- Lpg yi yaza taktırmayı düşünüyordum ama hemen de taktırabilirim araç için ve motorun yağlanması için iyi olur dedi satış danışmanı beklemeye gerek var mı yokmu?
4-Cam filmi boya koruma motor koruma plastik koltuk koruma kaput filmi ses izolasyonu su itici yapalım dedi 2000 liraya satış temsilcisi sizce gerek varmı ben sadece boya koruma ve cam filmi düşünüyorum 400 tl ne derseniz?
Soru
Yusuf Sarı
Herkese selamlar Forumu çok faydalı buldum ve üye olduğumdan beri okuyorum emeği geçenlere teşekkürler..
Gelelim sorularıma;
1-Araç km si Max kaç olabilir? 100-200 km lere itiraz etmelimiyim normal mi?
2-Tan oto satış danışmanı beyaz arka park sensörü hediyem olsun dedi.Ama bazı arkadaşlar araç üzerinde olduğunu söylemişti.Park sensörünün orjinalliği nasıl anlaşılır? Araç 1.6 Trend-x
3- Lpg yi yaza taktırmayı düşünüyordum ama hemen de taktırabilirim araç için ve motorun yağlanması için iyi olur dedi satış danışmanı beklemeye gerek var mı yokmu?
4-Cam filmi boya koruma motor koruma plastik koltuk koruma kaput filmi ses izolasyonu su itici yapalım dedi 2000 liraya satış temsilcisi sizce gerek varmı ben sadece boya koruma ve cam filmi düşünüyorum 400 tl ne derseniz?
Herkese iyi forumlar...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 15 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap