Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Forumda arama yaptım ancak bulamadım. Bugün karda dışarı çıktım ve bir virajda araba kaydı. Ön tampon alttan kaldırıma vurdu. Tamponun altındaki siyah ek kırıldı. Bu parçanın adını ve kodunu bilen var mı? @ER-OL Otomotiv de bu parça bulunur mu acaba? Bir de bu hasar mini onarımdan onarılır mı? Onarılmazsa tahmini ne kadara mal olur bize? Kaskoyu bozdurmaya değmeyeceğini düşünüyorum.
Soru
Hakan G.
Merhaba.
Forumda arama yaptım ancak bulamadım. Bugün karda dışarı çıktım ve bir virajda araba kaydı. Ön tampon alttan kaldırıma vurdu. Tamponun altındaki siyah ek kırıldı. Bu parçanın adını ve kodunu bilen var mı? @ER-OL Otomotiv de bu parça bulunur mu acaba? Bir de bu hasar mini onarımdan onarılır mı? Onarılmazsa tahmini ne kadara mal olur bize? Kaskoyu bozdurmaya değmeyeceğini düşünüyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
6
3
2
Popular Days
Ock 12
10
Ock 8
9
Ock 9
6
Ock 7
3
Top Posters For This Question
Hakan G. 15 posts
Ozan Kar 6 posts
Servet Ö. 3 posts
Yakup Ç. A. 2 posts
Popular Days
Ock 12 2015
10 posts
Ock 8 2015
9 posts
Ock 9 2015
6 posts
Ock 7 2015
3 posts
Popular Posts
ER-OL Otomotiv
Ürünün eşdeğer fiyatı kdv dahil 20 tl bana soracak olursanız mini onarımla uğraşmanıza gerek yok.
Hakan G.
Arkadaşlar bugün ustaya telefon da derdimi anlattım. Büyük ihtimal rot yamulmuştur dedi. Lastiklerden biri yamuk olunca esp falan çalışmaz dedi. Çok sert çarpmadım ama inşallah sadece dediği gibi rot
Posted Images
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap