Emre Koç Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2015 (düzenlendi) Merhaba Focus Club Tr üyeleri 1 senelik Focus deneyimimizden sonra suv segmentinde araç bakmaya basladık.Gönlümüz tabiki Kuga'da ama benzinlisinin yakıt sarfiyatı biraz fazla.Dizel almayı düşünmüyoruz.Geçen sene şubatta aldığımız dizel Focus 8500 km deydi.Şimdi ise 12500 km yani yılda 4000 km.Bu yüzden benzinli araçlara bakmaya başladık.Sonuç olarak Kuga hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?Önerir misiniz? Ocak 8, 2015 Emre Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Kuga,iyidir & yeteneklidir parası olana önerilir. Sahipleri pek görmemiş olmaz işi bilen alır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Yakup Abi max bütçe 80 bin.Yakıt fazla ama ix35 ve sportage turbosuz 135 bg 4x2 araçların ortalama yakıt sarfiyatı 8.8 litre.Bu sonuçlara bakılırsa en mantıklısı Ford Kuga Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 SUV segmenti araçları çok merak ediyorum. Eğlenceli görünüyorlar; ancak binek araç konforunu verir mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Ben de bu kış yaşadığım zorluklardan dolayı gelecek sene kış gelmeden suv almayı planlıyorum. Aklımda kuga ve korando var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 @Ramazan Çakır, emin olun SUV tipi araçlar daha konforlu ben KUGA kullandım. yüksek, ağır, yaptığınız hızı hissetmiyosunuz pek. Zaten makas yok bu araçlarda. Benim arabam RANGER onda makas olduğu halde çok rahat. Yoldaki tümsekler çukurlar hiç rahatsız etmiyor. Ama arkada oturan biraz rahatsız olabiliyor makas yüzünden. Neyse KUGA diyorduk bence konforu da iyi @Yakup Çağatay, dediği gibi yetenekli. Zaten adı üstünde Smart Utility Vehicle SUV 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 SuV zevklidir, dizler kırık oturmak ergonomiktir ... görece yüksekte gitmek keyif verir, sanılanın tersine yol tutuşu kötü değildir (Kuga'nın...) en kötüsü test edilesidir. Test etmeden hakkında olumlu/olumsuz karar vermek pek de mantıklı değildir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 KUGA'yı internette araştırırken Ecoboost Kuga'ya '' Benzini su gibi içer'' diyorlardı.Ama yorumlarını yazarlarken hiçbirinin aklına 1682 kg ağırlık ve AWD gelmiyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 @Ramazan Çakır, emin olun SUV tipi araçlar daha konforlu ben KUGA kullandım. yüksek, ağır, yaptığınız hızı hissetmiyosunuz pek. Zaten makas yok bu araçlarda. Benim arabam RANGER onda makas olduğu halde çok rahat. Yoldaki tümsekler çukurlar hiç rahatsız etmiyor. Ama arkada oturan biraz rahatsız olabiliyor makas yüzünden. Neyse KUGA diyorduk bence konforu da iyi @Yakup Çağatay, dediği gibi yetenekli. Zaten adı üstünde Smart Utility Vehicle SUV Yeni Qasqai nasıl acaba bilginiz var mı? Ortalık alabildiğine Qasqai dolu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Qashqai görünüm olarak güzel ama benzinli motor 115 bg lik 1.2 dig-t performans olarak iyi değil kagit üzerinde.Yakit tüketimi iyi .donanim olarak iyi degil benzinli qashqai Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Geçen gün gidip bizzat incelediğim için size Jeep Renegade'yi de tavsiye ederim. sıfır 1.6 dizel 120 bg yaklaşık 80-85 TL civarıydı. Benzinli olarakta 1.4 Turbo 122 beygirdi yanılmıyorsam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Geçen yılbaşı Kuga'ya iyice niyetlenmiş ve 73.500 TL. cam tavan + sony navi Titanium 1.6 Kuga almadığım için pişman olmuş biriyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Yeni Qasqai nasıl acaba bilginiz var mı? Ortalık alabildiğine Qasqai dolu. Maalesef hiç kullanmadım ancak forumda vardır mutlaka kullanan biri onlar yardımcı olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Maalesef hiç kullanmadım ancak forumda vardır mutlaka kullanan biri onlar yardımcı olur Arama yaparak da bulabilirler onu da ekleyelim Konu dışına hayır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Bu suv segmenti araçları firmalar yenilemese daha mı güzel sanki? Bu sınıfta baktığım tüm araçların önceki kasaları daha bir hoş geliyor benim gözüme.Mesela: kuga-rav4-crv- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap