Anıl Semerci Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 iyiki ecoboost almışım herkes 105 lık atmosferık al demişti ama dinlemedim aferim bana:) neydi sloganımız AZ YAKAR ÇOK FENA KAÇAR :) bu motor çok iş yapacak göreceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Bu yazının Türkçesi 26 Ocak - 01 Şubat tarihli Autoshow dergisindeymiş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Beklemiyorduk diyorlar yılın motoru seçenler yine kendi iş arkadaşları Emeklilik zamanları gelmiş bunların eheheheh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Almanya'dan ikinci bir 100.000 km testi "auto, motor un sport" dergisinden geldi. Başlıkta "Birinci sınıf bilanço", sonuçta "daha iyisi olmaz" diye nitelendirilmiş. Motor her zamanki gibi övgü alıyor. Özetle steyşın karoseri için yazılanlar Artılar + Keyifli, dengeli çalışan motor + Geniş iç hacim + Konforlu seyahat + Atak sürüş + Uzun yolda rahat ettiren ön koltuklar + Sakin kullanıldığında düşük yakıt tüketimi + Sessiz + Çevreyi görüş yeterli + Güvenli sürüş + Traksiyon sorunu yok + Şanzıman oranları başarılı + Hassas direksiyon sistemi + Turbo boşluğu yok + Yükleme alanı kullanışlı + Akıllı kapı koruma sistemi + Yeterli performans + Yeterli donanım + İyi dozlanabilen frenler + Çok sayıda sürüş asistanı Eksiler - Zorlayınca yükselen tüketim (test ortalaması 8,2L/100km) - Demode "infotainment" sistemi - Küçük navigasyon göstergesi - Karmaşık kullanım - Arka koltuklar çok başarılı değil - Bazı sürücü yardım sistemleri sinir bozucu olabiliyor. Bu arada araçta planlı bakımlar dışında bir onarım olmamış ve zorunlu servis ziyareti gerçekleşmemiş. http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Attachment.html?attachmentId=736591 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Her okuduğumda iyi ki almışım diyorum 1.0 ı abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yine olsa yine alırdım diyeyim ben de. Tek aradığım eksiklik, ilk arabam olan mk1 focustaki direksiyon hissi. Onun dışında her konuda memnunum 1.0 ecoboosttan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 (düzenlendi) 1.0 motorla ilgili son haftalarda bazı iyi gelişmeler var; birçok eski mesajımda şu bilgiyi vermiştim.. "2-3-4 viteslerde aracı 1500, 5-6. viteslerde 1750 devirde sürüyorum.." özellikle 5-6 da 1750 de sürüyorum çünkü daha aşağı devirlerde motorda rezonans oluyor diye.. arabam şu anda 23,800 km de 29 aylık.. farkettim ki artık 5. viteste 1500-1600 devirde çok rahat yol alıyor, rezonans sona ermiş.. sanırım bu demektir ki motor silindir, sekman, gömlek grubu tamamen birbirine alıştı, gerekli aşınma(zorlanma) dönemi bitti.. çünkü eski arabam 1.4 accent era ile yaptığım uzun yolculuklarda, dik tırmanışlarda 3. vites 4000 devir 90-100 km hızda, motorda çok aşırı uğultu çıkardı, bu uğultu ciddi anlamda aracım 15.000 km yi geçince azalmıştı.. demekki bazı şeyler için bir süre beklenmesi gerekiyor.. motoru açacam diye kafaya takmaya gerek olmadığıda aşikar.. soğuk bitti, şu aralar klima çalıştırılmıyor 1-2 kere çalıştırdım, son 20 günlük tüketim 5.8 Mayıs 27, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 1750devirde hiz kac kmde oluyor abi duz yolda? Ben 110a sabitleyip gidiyorum 2250 civari oluyor. 2 kisi esk. Ank. Arasi 110 hiz sabitleyici ile 5.2 ortalama ile gitmistim. Karma 5.6 5.8 civari dolasiyor bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Ya ben cumartesi servise gidiyorum artık haaaa. Bu ne yav benim araba kendini 1.6 sanıyo hala.7.7 lt ş.içi ortalaması namıssızın. Sildircem beynini unutsun tüm geçmişimizi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Ya ben cumartesi servise gidiyorum artık haaaa. Bu ne yav benim araba kendini 1.6 sanıyo hala.7.7 lt ş.içi ortalaması namıssızın. Sildircem beynini unutsun tüm geçmişimizi. Kullanmayı öğrende gel demesinlerde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Kullanmayı öğrende gel demesinlerde Demezler tırsıyolar benden.O da olmazsa bak Tevfik dedeyi gönderrim derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 sanırım bu demektir ki motor silindir, sekman, gömlek grubu tamamen birbirine alıştı, Bence motor takozları yumuşamıştır, iyi anlamda yani. Rezonans değeri de değişmiştir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 (düzenlendi) 1750devirde hiz kac kmde oluyor abi duz yolda? bu yukarıda yazdıklarım ş.içi içindi. 5. vites 1750 devir sanırım 73 gibi.. kamera var her yerde, burada hız 70+7 6. vites 1750 83 desek, 2000 devirde 93, 2250 devir 105, 2500 116, benim ş.dışı hız sabitim..(eski aracımda 5 vites vardı 2000 de 70, 2600 devirde 90 yapardı) (pardon sildim bazı cümleleri, hata oldu, okunduysa) Mayıs 28, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Bende yazidan sonra dikkat ettim 110da 2400d civari oluyor yaklasik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ün Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Merhaba arkadaşlar, Bende geçen hafta 2012 focus 1.0 alarak focus lular kervanına katılmış bulunuyorum. ilk olarak arabanın 60.bin bakımını yaptıracağım. Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda 5w20 fmy marka motor yağı bu araç için uygun dediler ve er-ol oto dan temin edebileceğimi gördüm fiyatta aldım. bakımı kendim yaptıracağım kendi ustamda. Araba ile ilgili ilk izlenimlerim çok olumlu şu anda kafamda oluşan tek soru işareti motorun sağlamlığı ve yakıt tüketimi. onları da zamanla göreceğiz bakalım. herkese iyi günler... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap