Yunus Demiray Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2015 Mevcut aracıma Bi xenon mercek taktırmayı düşünüyorum. Acaba Taktırabilirmiyim. Takıldıktan sonra Farın içinde buharlaşma meydana gelirmi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 camı açıldıktan sonra burlaşma olmaz değil mi Bu işi yapan vatandaşa sorduğunda "abi hık mık, olmaz, olursada bakarız" tarzı bir cevap alman muhtemel.Hiç açılmamış farlar bile buğu yapabiliyor.Olabilir olmaz diye bişey yok. olursada ilaç kutularındaki mini nem alıcı zamazingolardan birer tane farlara koyarsınız. Ölüm kalım meselesi değil yani 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Taktırılabilir, buharlaşma olsa bile yok olması dahilinde sorun olmaz. Eğer ücret sorun değilse direkt OEM far almanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Neden olmasın. Aşağıda benim farımın fotosu var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Doğan abi farların harika olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Doğan abi farların harika olmuş Bitsinde ayrıntılı fotoları ekliycem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 (düzenlendi) Mevcut aracıma Bi xenon mercek taktırmayı düşünüyorum. Acaba Taktırabilirmiyim. Takıldıktan sonra Farın içinde buharlaşma meydana gelirmi. projiMiniDual11.jpg selamlar hocam mercek taktırabilirsiniz tabi neden olmasın ben kendim yaptım şu anda da satıyorum görseldeki mercekler hiç iyi değil yanlız bilginiz olsun Bu benim yaptığım farlar su alma buhar yapma filan yoktur Ocak 12, 2015 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Ne kadar acaba taner bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yunus Demiray Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 camı açıldıktan sonra burlaşma olmaz değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 camı açıldıktan sonra burlaşma olmaz değil mi Yunus Bey sorduğunuz şey çok genel soru, yapacak adama sorsanız bunu; "Yapabiliyor musun?" diye çünkü genel cevabı yukarda yazmıştık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Bu işi yapan vatandaşa sorduğunda "abi hık mık, olmaz, olursada bakarız" tarzı bir cevap alman muhtemel.Hiç açılmamış farlar bile buğu yapabiliyor.Olabilir olmaz diye bişey yok. olursada ilaç kutularındaki mini nem alıcı zamazingolardan birer tane farlara koyarsınız. Ölüm kalım meselesi değil yani +1 .Başkanım saygılar dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 +1 .Başkanım saygılar dilerim. Saygı bizden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 camı açıldıktan sonra burlaşma olmaz değil mi Yapan kişinin el becerisi ve en önemli şey olarakta şans diyelim Servet abinin dediği gibi 0 farlar Bile bugu yapabiliyor. Bugu kapakların kapanmamasindan da olabiliyor izolasyonun iyi yapılmamasından da olabiliyor veyahut Farlardaki tahliye - havalandırma yerlerinin kapatilmasindan da kaynaklanabiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yunus Demiray Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Admin oem far almamak için böyle bi sistem düşündüm bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yunus Demiray
Mevcut aracıma Bi xenon mercek taktırmayı düşünüyorum. Acaba Taktırabilirmiyim. Takıldıktan sonra Farın içinde buharlaşma meydana gelirmi.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap