Bekir Delibaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2015 Araç hareket halindeyken lpg kokusu yok ama ışıklarda felan durduğumda lpg kokusu geliyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir .(kalorifer açıkken) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 sorun çözüldü regulatörde gaz çıkısını yapan parça çatlamıs orda kaçak varmıs değiştirildi kokudan kurtuldum 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Çok bir teknik bilgim yok ama mantığıma göre gaz kaçağından gaz kokusu gelir sanırsam.Hiç dedektörle kontrol ettirdiniz mi kaçak varmı diye? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Muayene istasyonlarinda motor bölümünde kaçak var mi diye bakarlar hep. Sizinkide bu durum. Baktırın derim. Bende cama su sıkınca antifirizin kokusu geliyor lpg kaçak varsa gelmeside mantıklı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Araç hareket halindeyken lpg kokusu yok ama ışıklarda felan durduğumda lpg kokusu geliyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir .(kalorifer açıkken) Abimin C-Max aracı aynen bu şekildeydi. Hatta iyice menzili düşmüştü. Tahmin ederek bir hışımla takılan servise götürdüm aracı, nereyi ölçseler kaçak var. Bu LPG işi sakat iş ben olsam direk takılan yere veya yetkili servise götürür ölçtürürdüm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 yok hiç ölçüm yaptırmadım 1 haftadır felan böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 yok hiç ölçüm yaptırmadım 1 haftadır felan böyle Durduğun hata. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 yok hiç ölçüm yaptırmadım 1 haftadır felan böyle Şaka kaldırmayacak ihmal götürmeyecek bir durum olabilir. Allah korusun ama siz de tedbiri elden bırakmayın.Acilen işinin ehli yardım almanız iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 bir arkadasa danıstım bu işlerden anlayan oda polen filtresini değiştir dedi ben kucuk bir ilçedeyim şu anda bu işlerden anlayan yok en kısa sürede bir ustaya gideceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 bir arkadasa danıstım bu işlerden anlayan oda polen filtresini değiştir dedi ben kucuk bir ilçedeyim şu anda bu işlerden anlayan yok en kısa sürede bir ustaya gideceğim Küf, nem vs gibi kokuları LPG kokusundan ayırt edebilirsin değil mi? Ayrıca polen filtresinden koku geliyor olsa hep gelir, arabanın durmuş olması birşeyi değiştirmez. Arkadaşına selamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 küf felan değil hocam dün yolculuk yaptım o sırada farkettim kalorifer açıktı ısıkta durduğum sırada anıden koku geldi kapatttım araba yürürkene açıyorum hiçbirşey yok yine ısıkta durdum yine aynı gaz kokusu geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 (düzenlendi) Belliki motorda kaçak var . Durduğunda gaz olduğu yerde kaldığı için kalorifer çekiyor içine giderken hava akımıyla kayboluyor gaz. Tahminim bu yönde.. Ocak 13, 2015 Kutluhan A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Bu konunun tartışılması bile bence vakit kaybı vakit kaybetmeden taktırdığınız yere ya da lpg montajı yapan ehil bir yere gidip test cihazı ile borulara baktırmak gerekir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2015 tmm arkadaslar en kısa sürede götüreceğim sonucu yazacağım yok hocam motordan olsa belli olur çünkü bugun araç çalısır durumdayken kaputu açtım kaloriferide açtım herhangi bir koku yoktu motor kısmında şunuda belirteyim bu arada araç soğukken yani benzinde çalıstığında tüpe geçene kadar kaloriferi açarsam tüp kokusu geliyor ama tüpe geçince gelmıyor sadece arac durunca geliyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Aktepe Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Antifirizli cam suyu yüzünden olma ihtimali yüksek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2015 (düzenlendi) Antifirizli cam suyu yüzünden olma ihtimali yüksek. hocam cam suyuyla ne alaka acaba dediğiniz gibi en son antifirizli cam suyu koyduktan sonra koku gelmeye başladı diyebilirim ? Ocak 17, 2015 Bekir Delibaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Bekir Delibaş
Araç hareket halindeyken lpg kokusu yok ama ışıklarda felan durduğumda lpg kokusu geliyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir .(kalorifer açıkken)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap