Bekir Delibaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2015 Araç hareket halindeyken lpg kokusu yok ama ışıklarda felan durduğumda lpg kokusu geliyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir .(kalorifer açıkken) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Aktepe Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Cama su puskurttukten sonra sileceklerle dagıtılan sular camın alt bölümünde yer alan oluklardan aracın altına akıtılır. Akma sırasında kalan su parcaları vs klimanın temiz hava alan peteklerine yakın bölümünde olduğundan içeriye basılan havaya karışır ve ( gaz , votka , çürümüş bez) seklinde farklı kokulara bürünür. Antifirizli cam suyu markalarına göre kokuda değişiyor. 2 sene evel votka kokan cam suyu beni bir hayli zor durumda bırakmıştı çok soğuk iklimde yaşamıyorsak -30 luk antifirizi %50 sulandırıp koyarsak sorunumuzu büyük ölçüde azaltacaktır. Ben öyle kullanıyorum don sıkıntısı yaşamıyorum Ankara/Dikmen 'de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Cama su puskurttukten sonra sileceklerle dagıtılan sular camın alt bölümünde yer alan oluklardan aracın altına akıtılır. Akma sırasında kalan su parcaları vs klimanın temiz hava alan peteklerine yakın bölümünde olduğundan içeriye basılan havaya karışır ve ( gaz , votka , çürümüş bez) seklinde farklı kokulara bürünür. Antifirizli cam suyu markalarına göre kokuda değişiyor. 2 sene evel votka kokan cam suyu beni bir hayli zor durumda bırakmıştı çok soğuk iklimde yaşamıyorsak -30 luk antifirizi %50 sulandırıp koyarsak sorunumuzu büyük ölçüde azaltacaktır. Ben öyle kullanıyorum don sıkıntısı yaşamıyorum Ankara/Dikmen 'de eyvallah hocam aynen dediğiniz gibi benım koku sorunumda cam suyundan sonra başladı pekı bu kokudan nasıl kurtulabilirm varmı bir bilgin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Aktepe Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Suyu cok kullanmadıysanız biraz cama püskürtün 30sn kadar. 1 2 L Ne kadar eksilir bilmiyorum ama, daha sonra normal su ekleyin içerde karışır zaten. Yani konsantre gibi kullanın bundan sonra. 5 Lt cam suyu alıyorsanız yarısını boşaltın içine. 2.5L kola şişesiylede tam dolmuş şekilde normal su tamamdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 sorun çözüldü regulatörde gaz çıkısını yapan parça çatlamıs orda kaçak varmıs değiştirildi kokudan kurtuldum Büyük geçmiş olsun. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Bekir Delibaş
Araç hareket halindeyken lpg kokusu yok ama ışıklarda felan durduğumda lpg kokusu geliyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir .(kalorifer açıkken)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap