Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Eyvaallah doğan bey hakkınız ödenmez..Allah razı olsun.bekleyeceğim resimleri ne olur ne olmaz.. Şimdi ayarlar sisteme girin altta navigasyon yolu yazar yada gözat ona tıklayın Sonra mfk93 gibi bir simge gelecek sd karta tıklayınca. O simgeye tıklayıp tamam diyin. Bitti bu kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2015 Teşekkürler ..allah razı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Trend x aracında bile sesli arama yapabilen arkadaş BENİM. Emme görürsünüz Titanium da bile olmayan özellik yapacağım trendxme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Trend x aracında bile sesli arama yapabilen arkadaş BENİM. Emme görürsünüz Titanium da bile olmayan özellik yapacağım trendxme Haydiiii merak ettim şimdi ha. Yapta iyi bişeyse bende isterim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Trend x aracında bile sesli arama yapabilen arkadaş BENİM. Emme görürsünüz Titanium da bile olmayan özellik yapacağım trendxme Hüseyin, senin araba zaten trend X gibi gözükmüyor ki, maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Hüseyin, senin araba zaten trend X gibi gözükmüyor ki, maşallah Bencede. Abi sen ne zaman taktırıyorsun multimedya. Bak Hüseyin oto pilot özelliği için uğraşıyormuş[emoji13] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bencede. Abi sen ne zaman taktırıyorsun multimedya. Bak Hüseyin oto pilot özelliği için uğraşıyormuş[emoji13] Doğanım belki ilana çıkaracağım[emoji5]️ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bencede. Abi sen ne zaman taktırıyorsun multimedya. Bak Hüseyin oto pilot özelliği için uğraşıyormuş[emoji13] Doğan bey bende Cyclone cihazımdaki kayıtlı tüm radyo istasyonları sildim yeniden eklemek için fakat ekleyemiyorum..kayıt etmek istediğim frkans için basılı tutuyorum ama kaydetmiyor..Nasıl yapılıyor bu kaydetmek ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Doğan bey bende Cyclone cihazımdaki kayıtlı tüm radyo istasyonları sildim yeniden eklemek için fakat ekleyemiyorum..kayıt etmek istediğim frkans için basılı tutuyorum ama kaydetmiyor..Nasıl yapılıyor bu kaydetmek ? 6 adet ortadaki kutulara basılı tutuyorsun değil mi. Bildiğim böyle olması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 6 adet ortadaki kutulara basılı tutuyorsun değil mi. Bildiğim böyle olması lazım yok Sony paneldeki rakamlara basılı tutuyorum ..onu da denyeyim hemen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 yok Sony paneldeki rakamlara basılı tutuyorum ..onu da denyeyim hemen.. Sanırım ekrandan olması lazım.Sony den değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Sanırım ekrandan olması lazım.Sony den değildir. Evet ekranda var ve biraz basılı tutunca kaydetti..sağolun doğan bey daha çok şey öğrenecez sizden.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Evet ekranda var ve biraz basılı tutunca kaydetti..sağolun doğan bey daha çok şey öğrenecez sizden.. Valla bende deneme yanılma cihaz çökertme yoluyla öğrendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Doğan Bey, yaklaşık bir ay önce otokoça gittim güncelleme yok diye yapmadılar, ragi elektroniği aradım onlarda böyle bişeyin olmadığını söylediler. ( navigasyonu Konya Otokoçta yaptırdım.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Doğan Bey, yaklaşık bir ay önce otokoça gittim güncelleme yok diye yapmadılar, ragi elektroniği aradım onlarda böyle bişeyin olmadığını söylediler. ( navigasyonu Konya Otokoçta yaptırdım.) Nasıl yani güncelleme yok mu diyor hepsi.Sesli komut aktif şuan benimkinde.Güncelleme sonrasında ses kaliteside iyileşmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap