Servet Ö. Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2015 Selamlar, WiFi OBD2 programlarını IOS üzerinde tecrübe eden var mı? Gauge ve loglama konusunda hangisi daha başarılı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2015 Zamanında BT obd cihazı alıp, -leş gibi- bir işe yaramadığını (adam akıllı) öğrenince, (ios için tabi) diğerlerine baktım ama bir çoğu ücretli olduğu için kurmadım bile. Yabancı store'a girip yorumlara bakılabilir. DashCommand (Bunu BT ile denemiştim fena değildi) OBD Fusion Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 DashCommand insanın üzerine yakışanı giymesiymiş. Başta karışık görünsede atmadığı takla yok. Şiddetle tavsiye olunur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Zamanında BT obd cihazı alıp, -leş gibi- bir işe yaramadığını (adam akıllı) öğrenince, (ios için tabi) diğerlerine baktım ama bir çoğu ücretli olduğu için kurmadım bile. Yabancı store'a girip yorumlara bakılabilir. DashCommand (Bunu BT ile denemiştim fena değildi) OBD Fusion [url=//topic/3326-obd-2-bluetooth-cihazi-kullanimi/?do=embed%5D">http://www.focusclubtr.com//topic/3326-obd-2-bluetooth-cihazi-kullanimi/?do=embed] Aban lpg li olsaydı ki imkansız inan çok işe yarardı[emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap