Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Forumu takip ederken yeni makyajlı kasa focus alanları gördüm ve birşey farkettim. Bir arkadaşımız paylaşmış aracın görüntülerini ve herkesin beğenerek taktığı TFT GENİŞ GÖSTERGE ekranı bu araçlarda orjinal donanım olarak veriliyor sanırım. Ama gözüme birşey takıldı ve çok beğendim bu ekran daha farklı geldi ve anlık hız özelliği vardı ki benim aracımda en çok boşluğunu hissettiğim özellik buydu.
Sorum şudur ki : Benim aracımda ki ekranda yazılımla veya bir güncellemeyle böyle bir özelliğe kavuşur mu ? Yoksa bu ekran la benim aracımda kullandığım ekran farklı mı ?
Soru
Eren Güzelkan
Herkese öncelikle iyi günler ,
Forumu takip ederken yeni makyajlı kasa focus alanları gördüm ve birşey farkettim. Bir arkadaşımız paylaşmış aracın görüntülerini ve herkesin beğenerek taktığı TFT GENİŞ GÖSTERGE ekranı bu araçlarda orjinal donanım olarak veriliyor sanırım. Ama gözüme birşey takıldı ve çok beğendim bu ekran daha farklı geldi ve anlık hız özelliği vardı ki benim aracımda en çok boşluğunu hissettiğim özellik buydu.
Sorum şudur ki : Benim aracımda ki ekranda yazılımla veya bir güncellemeyle böyle bir özelliğe kavuşur mu ? Yoksa bu ekran la benim aracımda kullandığım ekran farklı mı ?
benim aracın ekranı şu şekilde :
diğer ekran şu şekilde :
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
8
7
7
Popular Days
Ock 31
13
Ock 15
11
Nis 7
8
Şbt 2
4
Top Posters For This Question
Murat Kav. 9 posts
Mert Yürüyen 8 posts
Yakup Ç. A. 7 posts
Ozan Kar 7 posts
Popular Days
Ock 31 2015
13 posts
Ock 15 2015
11 posts
Nis 7 2015
8 posts
Şbt 2 2015
4 posts
Popular Posts
Mert Yürüyen
ahaha engin abi, şahsuvaroğlunda (pendik ) güncellettim... aslında drl taktırmaya gitmiştim, ama hazır gitmişken güncelleyelim dedik. abs ve gösterge falan güncellendi belki başka birkaç şey dah
Mert Yürüyen
Hahah oyle deme yakup valla trafikte cok dikkat cekiyor, nasilda yakismistik birbirimize kisa bir sureligine de olsa
Ozan Kar
Şimdilik mümkün değilmiş, ruslar çözerse bizde uygularız.
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap