Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Ben de dün taktım. Gayet güzel oldu. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Ben de dün taktım. Gayet güzel oldu. Serviste km ayarını yaptırdıktan sonra gösterge güncellemesini de yaptırın.Güncellemeden sonra daha güzel olmuş.Sesler kısılmış sıcaklık göstergesi üste alınmış.Vites artırma ikazı ve hız sabitleyici daha güzel görselli olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 22 January 2015 - 10:22 tarihinde, Aykut Dizdar yazdı: Ben de dün taktım. Gayet güzel oldu. Aykut sanki biraz Eğri duruyor gibi:) Hadi hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 .. ve de ortalama hız yerine, dörtlü ekranda mesafe ölçer var. 1510 olmuş bu resim çekildiğinde, demekki 999'da sıfırlanmıyormuş, herhalde 9999'u görecek sıfırlamaz isek.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 .. ve de ortalama hız yerine, dörtlü ekranda mesafe ölçer var. 1510 olmuş bu resim çekildiğinde, demekki 999'da sıfırlanmıyormuş, herhalde 9999'u görecek sıfırlamaz isek.. Evet Abi ben hiç dikkat etmedim buna.Yav onun yerine anlık hızı gösterseydi keşke.Bir de sanki menü daha sadeleşmiş gibi geldi bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Analog varken, orada dijital hız olması tuhaf olmaz mı? Yeni focusa ayrı bir ekran olarak koymuşlar ama bana pek de gerekli bir şeymiş gibi gelmiyor, zaten dörtlü ekranın haricinde de ekran kullanmıyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 bende dijital hızı görmenin amacını anlamıyorum. hız zaten kadranda mevcut, diğer bilgiler daha önemli bence. ama herkesin zevki tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 bende dijital hızı görmenin amacını anlamıyorum. hız zaten kadranda mevcut, diğer bilgiler daha önemli bence. ama herkesin zevki tabi. Aslında en çok istediklerimizi görme ve seçme imkanı olsa daha iyi olurdu. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Aslında en çok istediklerimizi görme ve seçme imkanı olsa daha iyi olurdu. Onun için kablosuz bir obd alıyorsun, bağlıyorsun. İstediğini istediğin gibi görüyorsun. Herşeyi forddan beklemeyin canım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Alın size yeni focusun hız göstergesi 22 January 2015 - 10:22 tarihinde, Aykut Dizdar yazdı: Ben de dün taktım. Gayet güzel oldu. Hayırli olsun kaç liraya mal oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 (düzenlendi) Erol otomotiv sağolsun. h.sonu hem bakım için parçalarımı aldım hem de tam karşıda bulunan otokoçta km ayarının yapılmasında çok yardımları dokundu. isa usta her ne kadar işin biraz zor olduğunu söylese( yeni gösterge ile araç km aldığı için ) de sıkıntısız bi şekilde ( 100 tl güncelleme ücreti) durumu halletti sağolsun. Ocak 26, 2015 Anıl Polat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Benzinli Gösterge için o kadar bekledik gelmedi en sonunda yurt dışından bi tane getirttim hem gayet temiz hemde farklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 20 km/h ile giderken kaza yapmış arabadan temiz çıkma Bunda km (yani yürümüş mil) sürprizi olmasın sakın 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 mil/km iç içe olunca pek bir fiyakalı oluyor ama ekranda mls olursa insanı yıkar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 mil/km iç içe olunca pek bir fiyakalı oluyor ama ekranda mls olursa insanı yıkar ayarlanıyo o bu göstergenin tek farkı hız göstergesindeki etiket. aslında ilginç olan araç tüm konfigrasyonu BCMde tutuyor, yani bu göstergeyi takınca göstergenin otomatik olarak KM göstermesi lazım ama olmuyor, tekrar ayarlamak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap