Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 1 dakika önce, Murat Kavuk said: Vay arkadaş, focusta orası boş görünüyor. Demek focus'a direk oluyor ama c-max'a bir şeyi kırmadan ya da kesmeden olmuyor.. @Teoman Saraç resimler dingiliz sitesinden, ondan tersler yani bana olan itimatınız gururlandırdı beni açıkcası azminizi tebrik ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 1 dakika önce, Hakan K said: yani bana olan itimatınız gururlandırdı beni açıkcası azminizi tebrik ettim Dedim belki satabileceğim paraya kuga gösterge getirir, c-max'a takarım. Böylece para harcamadan belki dijital hızımız olur. Ama biliyorum o klipsler için c-max'da yer yok. C-max ile focus aynıdır diye tahmin ediyordum, siz direk montaj yaptım deyince şaşırdımdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Yani şimdi uzun lafınkısası göstergeler focusa oluyor, ama diğerlerine uymuyor Bizim pazarımız genişledi desenize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Şimdi, Teoman Saraç said: Yani şimdi uzun lafınkısası göstergeler focusa oluyor, ama diğerlerine uymuyor Bizim pazarımız genişledi desenize aynen öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Birde şu dikkatimi çekti Kuga da ortada fazladan bir somun yeri daha var gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 4 dakika önce, Murat Kavuk said: Dedim belki satabileceğim paraya kuga gösterge getirir, c-max'a takarım. Böylece para harcamadan belki dijital hızımız olur. Ama biliyorum o klipsler için c-max'da yer yok. C-max ile focus aynıdır diye tahmin ediyordum, siz direk montaj yaptım deyince şaşırdımdı Murat soketini çıkarmadan söker bakarız saatin arkasına, garanti olsun... 13 dakika önce, H. Cenk said: Bana da ekranı alalım Alalım hocam no sıkıntı Bir oluşum yapmaya çalışıyorum, akış sağlamak adına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 (düzenlendi) 5 dakika önce, Teoman Saraç said: Birde şu dikkatimi çekti Kuga da ortada fazladan bir somun yeri daha var gözüküyor. GPS anteni bağlanıyor oraya. Mart 9, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker aydın Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Birileri el atsada bşzim focus 3 te renklense:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Ben bi konuda ciddiyim: Eğer vizesiz bi yerde bulursak gider alıp getiririm... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 2 dakika önce, Murat Kavuk said: GPS anteni bağlanıyor oraya. pusula diye bir ayar var yol bilgisayarında antenle mi çalışıyor acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Şimdi, Hakan K said: pusula diye bir ayar var yol bilgisayarında antenle mi çalışıyor acaba? Bilmiyorum. Ama benim bahsettiğim anten, focus ve c-max'da çatıda olan anten. Kugada navigasyonun anteni ve gpsm modülleri göstergenin arkasına konuluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Şimdi, Teoman Saraç said: Ben bi konuda ciddiyim: Eğer vizesiz bi yerde bulursak gider alıp getiririm... Guangzhouya vize yok mu? Kaldı ki çayniizlerde olmaz bunlar... Vize olmayan ülkelerde de sanmıyorum ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Urunu taktim sknti yok cok sukur km 0 cikti sansima. Bi ara servise ugricaz artik. Radyo ekrani ingilizceye dondu bulamadim turkceye cevirmeyi nasil duzeltebilirim fikri olan? Birde bu gostergede ikinci yol bilgisayari ve hiz yok ford logosuda cikmiyor ama yinede eskisinden cok daha iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 1 dakika önce, Aziz AY said: Urunu taktim sknti yok cok sukur km 0 cikti sansima. Bi ara servise ugricaz artik. Radyo ekrani ingilizceye dondu bulamadim turkceye cevirmeyi nasil duzeltebilirim fikri olan? Birde bu gostergede ikinci yol bilgisayari ve hiz yok ford logosuda cikmiyor ama yinede eskisinden cok daha iyi Aracı kapatın, yarım saat sonra Türkçeye kendiliğinden dönmesi gerek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 (düzenlendi) 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Guangzhouya vize yok mu? Kaldı ki çayniizlerde olmaz bunlar... Vize olmayan ülkelerde de sanmıyorum ama. Oraya vize varda bu ay sonu gidecem. Ve dünyanın ticaret merkezi orası dedim belki vardır. Gidince bi yer var oraya uğrayacağım orda far falan var ama bakacam artık. İşin açıkçası 200-250 ' den fazla vermek istemiyorum. 500-600 gibi rakamlar bana abartı geliyor. Mart 9, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap