Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Şirket sana yengen vize aldığında yakalarız bir yerden @Teoman Saraç. Don't worry Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 (düzenlendi) Ya bazı yerlere vize var hatta istersem 1 haftada yine alırım ama uğraşamam... Ben bu olaydan soğudum gibi çok çetrefilli ve pahalı geliyor bana.. Ebay e de guvenemiyorum... Saldım gitti.... Mart 9, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 8 dakika önce, Aziz AY said: Urunu taktim sknti yok cok sukur km 0 cikti sansima. Bi ara servise ugricaz artik. Radyo ekrani ingilizceye dondu bulamadim turkceye cevirmeyi nasil duzeltebilirim fikri olan? Birde bu gostergede ikinci yol bilgisayari ve hiz yok ford logosuda cikmiyor ama yinede eskisinden cok daha iyi hayırlı olsun. güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 hayırlı olsun. güle güle kullanın.. Hakan bey, paylasiminiz icin cok tesekkur ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Hakan bey, paylasiminiz icin cok tesekkur ederim. Çok zor oldu dimi montajı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Çok zor oldu dimi [emoji3] montajı Sormayin Dogan bey, cetvel degilde kredi karti soktum araya cikmasi daha kolay oldu takiliyordu ust kismi tesekkurler yardimlariniz icin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Urunu taktim sknti yok cok sukur km 0 cikti sansima. Bi ara servise ugricaz artik. Radyo ekrani ingilizceye dondu bulamadim turkceye cevirmeyi nasil duzeltebilirim fikri olan? Birde bu gostergede ikinci yol bilgisayari ve hiz yok ford logosuda cikmiyor ama yinede eskisinden cok daha iyi Daha önce smart paket olan bi araca taktığımda İngilizce olmuştu teypte dil seçeneği yoktu serviste yeniden yükleme yapılınca düzelmişti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Aracı kapatın, yarım saat sonra Türkçeye kendiliğinden dönmesi gerek. murat bey bahsettiginiz gibi oldu araci bi sure bekledikten sonra calistirdim, Turkceye dondu sistem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 kuga göstergesinin bi dezavantajını okumuştum diye hatırlıyorum ama işte ne olduğunu hatırlamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 13 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Murat soketini çıkarmadan söker bakarız saatin arkasına, garanti olsun... C-max'da o boşluklar yok (en azından benim arabada olmadığını biliyorum). Ama dert değil, o kanalı düzgünce açmak çok kolay, tekniğini öğrendim. Zaten o panelin her tarafı kesmezisyon, iki kanal da biz açarız, hiç bir şey olmaz Sadece Ozan kafamı karıştırdı, acaba ne sorun var .. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 3 dakika önce, Murat Kavuk said: C-max'da o boşluklar yok (en azından benim arabada olmadığını biliyorum). Ama dert değil, o kanalı düzgünce açmak çok kolay, tekniğini öğrendim. Zaten o panelin her tarafı kesmezisyon, iki kanal da biz açarız, hiç bir şey olmaz Sadece Ozan kafamı karıştırdı, acaba ne sorun var .. Ben de keseriz diye düşünmüştüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 11 saat önce, Ozan Kar said: kuga göstergesinin bi dezavantajını okumuştum diye hatırlıyorum ama işte ne olduğunu hatırlamıyorum @Ozan Kar attın ortaya fitneyi, şimdi kudurur dururuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Benzin deposunu 60 litre sanıyormuş, yolda kalıyormuşsunuz. Diyorlar! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Bende DTC hata kodu çıkıyor ne olduğunu bilen var mı ayrıca akü şarjı normal mi sizce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 5 dakika önce, Özer Aksu said: Bende DTC hata kodu çıkıyor ne olduğunu bilen var mı ayrıca akü şarjı normal mi sizce göstergeyi değiştiğin için çıkan hata kodu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap