Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 12 dakika önce, Ozan Kar said: amerikapostam.com un gönderisi mi bu? Küçük paketleri direk gönderiyorlar demekki. Evet o siteye yönlendirmiştim,bende şaşırdım ellerine ulaştıktan 1 gün sonra gönderdediler paketi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Bizim emanet sağ salim geldi taa Amerikalardan. Bakalım sıra geldi montaj ve km konusuna, bi Ankara turu mu yapsam napsam 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 24 dakika önce, Semih G. said: Bizim emanet sağ salim geldi taa Amerikalardan. Bakalım sıra geldi montaj ve km konusuna, bi Ankara turu mu yapsam napsam 2 dene vida söküp takarsın artık yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 bu iş tak çalıştır işi değil arkadaşlar niye böyle yönlendiriyorsunuz ya. gidin servisinize kalibrasyonun vs. yapsınlar. km'si belli değil, sensörü vs. belli değil... semih oradaki servisinle konuş ellerinden iş geliyorsa yapsınlar yoksa üşenme kalk gel Kaan abinin çayını iç. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 17 dakika önce, Doğan Kurban said: 2 dene vida söküp takarsın artık yahu. Mesele montaj değil abi onu yaparım,km ayarlama vs sıkıntı, ELM kablosu sipariş etmiştim bir gelsin deniyim olmazsa çevreden yardım alıcaz artık. 4 dakika önce, Mert Yürüyen said: bu iş tak çalıştır işi değil arkadaşlar niye böyle yönlendiriyorsunuz ya. gidin servisinize kalibrasyonun vs. yapsınlar. km'si belli değil, sensörü vs. belli değil... semih oradaki servisinle konuş ellerinden iş geliyorsa yapsınlar yoksa üşenme kalk gel Kaan abinin çayını iç. Bizim buradaki servisten hayır yok abi,yapamayız deyip kestirip atacaklar adım gibi eminim. Kaan abinin yeride çok uzak ya benim için bakalım,başka bir iş daha var ona kapağı atabilirsem birleştirip gelebilirim. + olarak km'si belli aslında 34k mil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Bizim buradaki servisten hayır yok abi,yapamayız deyip kestirip atacaklar adım gibi eminim. Kaan abinin yeride çok uzak ya benim için bakalım,başka bir iş daha var ona kapağı atabilirsem birleştirip gelebilirim. + olarak km'si belli aslında 34k mil [emoji3] Mil den km ye dönecekmi peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reşat Özsüer Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 benimde aklıma takılan bişey var. Acaba benzinli göstergesini dizel araca takarsak devir saati düzgün çalışırmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 (düzenlendi) 27 dakika önce, Reşat Özsüer said: benimde aklıma takılan bişey var. Acaba benzinli göstergesini dizel araca takarsak devir saati düzgün çalışırmı? çalışmaz çünkü başta şanzıman vites oranları farklı ... benzinli 8000 devir dizel 6000 devir ... Mart 21, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 37 dakika önce, Doğan Kurban said: Mil den km ye dönecekmi peki Bu konuda vardı geçmiş sayfalarda aynı göstergeden takan biri. Ondaki dönmüştü, sanki Ozan'ın bunla ilgili bir yorumu da vardı abi ''aracın beyninde kayıtlı zaten takınca bazısı otomatik km oluyor,bazılarıda ayarlardan düzeltilebiliyor'' gibi. Bakalım deneyeceğiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 (düzenlendi) Mil/km olayında sıkıntı olmaz. Tıpkı sıcaklık (°C - °F) gibi, ayarlardan değişebiliyor. Biz de istediğimizde mil olarak set edebiliyoruz. Burada resim de koymuştum (Bak. 19.sayfa) Mart 21, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 On 3/14/2016 at 16:50, Aziz AY said: Yetkili servis hocam, bende şasirdim açıkcasi sanayidede yoktur tahminimce. Bahsettiginiz kabloyu nerden bulabilirim? Ben ingiltereden almıştım. Bunun gibi .. http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-USB-modified-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN-MS-CAN-Forscan-OBD2-/271959014957?hash=item3f52053e2d:g:KKAAAOSw3ydV0HxI 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 15 dakika önce, Murat Kavuk said: Ben ingiltereden almıştım. Bunun gibi .. http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-USB-modified-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN-MS-CAN-Forscan-OBD2-/271959014957?hash=item3f52053e2d:g:KKAAAOSw3ydV0HxI Ayni saticidan ben de aldım 5 günde elime ulaştı 76 tl gibi bir rakama aldım gayet iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 31 dakika önce, Murat Kavuk said: Ben ingiltereden almıştım. Bunun gibi .. http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-USB-modified-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN-MS-CAN-Forscan-OBD2-/271959014957?hash=item3f52053e2d:g:KKAAAOSw3ydV0HxI Bunun modifiyesini kendimiz yapsak zor mu olur peki hocam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 1 dakika önce, Semih G. said: Bunun modifiyesini kendimiz yapsak zor mu olur peki hocam? Elektronik ile arası olan, lehim yapabilecek bir arkadaş var ise, kolay bir şey. Ozan bunu bir yerlerde anlatmıştı diye hatırlıyorum. İnternette nasıl yapılacağı ile ilgili bolca kaynak var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 13 dakika önce, Murat Kavuk said: Elektronik ile arası olan, lehim yapabilecek bir arkadaş var ise, kolay bir şey. Ozan bunu bir yerlerde anlatmıştı diye hatırlıyorum. İnternette nasıl yapılacağı ile ilgili bolca kaynak var. O zaman benim için zor bir şey Anladım hocam teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap