Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Hadi bakalım @Semih G. yakaladın ucundan, arkası gelir Yahu kim çıkarıyor bu trileçe dedikodularını @Murat Kavuk @Teoman Saraç @Mert Yürüyen 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Bu gösterge başka gösterge. Ukraynadan geldi galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Bu gösterge başka gösterge. Ukraynadan geldi galiba. Evet diğeri bozuk çıkınca ve ya calismayinca bunu aldım abim.sana da çok teşekkürler ilginden ötürü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Semih, dosyalar burada (vbf dosyaları). Bunlar 2014 yılının versiyonu ama işini görür. Şimdi bir tane IDS cihazı bulup, bu dosyaları IPC modülüne yüklüyorsun [emoji4] En azından benim ekli pdf dosyasından anladığım bu. Focccus programında bu yükleme opsiyonu var ama pek bir işe yaramıyormuş. Sonuç itibariyle, vazgeçme, serviste şansını dene. Dediğin gibi belki İstanbulu arayıp yardım isterler. Olmadı bir İstanbul yap. Yakında trileçe partisi olacak diye bir his var içimde [emoji4] Sağolun hocam yardımlarınız yadsınamaz, artık servise gitmekten başka yolum yok ids falan beni aşar Yarın bir arayıp sorayım olmadı gidip yüzyüze anlatayım derdimi en azından bir uğraştırayım belki yapabilirler. Triliçeyide sevmem ama (tamam vurmayın genel olarak tatlıyla pek aram yok ) buluşma için imkanları zorlayıp gelmeye çalışacağım bu sefer, gösterge bahane muhabbetiniz şahane hesabı Hadi bakalım @Semih G. yakaladın ucundan, arkası gelir [emoji4] Yahu kim çıkarıyor bu trileçe dedikodularını [emoji4] @Murat Kavuk @Teoman Saraç @Mert Yürüyen Sağol abi inş devamıda gelecektir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 @Semih G. sende ki ELM kaçla bağlanıyor? Eğer hızlıysa focccus ile atılabilir yazılım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 3 saat önce, Ozan Kar said: @Semih G. sende ki ELM kaçla bağlanıyor? Eğer hızlıysa focccus ile atılabilir yazılım. Hiç dikkat etmedim aslında,araca bağlanırken sadece 38400'de olduğunu ve max speed ile automatic şıklarında tik olduğunu hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 6 saat önce, Semih G. said: Hiç dikkat etmedim aslında,araca bağlanırken sadece 38400'de olduğunu ve max speed ile automatic şıklarında tik olduğunu hatırlıyorum. alt tarafta yazıyo açılınca, arabaya bağlamadan da bakabilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 3 dakika önce, Ozan Kar said: alt tarafta yazıyo açılınca, arabaya bağlamadan da bakabilirsin hiç dikkat etmedim valla akşam bakayım tekrar, 50bin falan olması gerekli heralde dimi? Rus formunda mı abd formunda mı ne buna benzer bir şey görmüştüm sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Şimdi, Semih G. said: hiç dikkat etmedim valla akşam bakayım tekrar, 50bin falan olması gerekli heralde dimi? Rus formunda mı abd formunda mı ne buna benzer bir şey görmüştüm sanki genelde 38400 oluyor ki bu anca okuma yazmaya yönelik, bendeki biraz ayarla 500K ya çıkmıştı ancak stabil değildi, kendi yaptıkları 1M ve 2Me çıkabiliyor bu hızlarda enazından göstergeye yazılım atmak sorun olmaz sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 7 dakika önce, Ozan Kar said: genelde 38400 oluyor ki bu anca okuma yazmaya yönelik, bendeki biraz ayarla 500K ya çıkmıştı ancak stabil değildi, kendi yaptıkları 1M ve 2Me çıkabiliyor bu hızlarda enazından göstergeye yazılım atmak sorun olmaz sanırım. O kadar yüksek değerlere çıkabileceğini sanmıyorum bendekininde,özel bir elm değil yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Bendeki ELM 500K'ya çıkıyor. Piyasada da en çok 500K var sanırım. Bir de benim dikkatimi çeken, ELM ile iş uzayınca bağlantı illaki kopuyor. Acaba diyorum akü takviyesi olmayınca araç kendini korumaya alıyor olabilir mi? Serviste bu tür işleri mutlaka akü takviyesi ile yapıyorlar. @Ozan Kar sen bunun nesi bozuk demiştin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 @Murat Kavuk öyle mi demiştim abi bi sıkıntı vardı ama ne olduğunu hatırlamıyorum demiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 (düzenlendi) 5 dakika önce, Ozan Kar said: @Murat Kavuk öyle mi demiştim abi bi sıkıntı vardı ama ne olduğunu hatırlamıyorum demiştim. Denemekten zarar gelmez o zaman Cihaz yeniymiş de (haziran 2015). Bakalım çalışacak mı.. Mart 31, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Şimdi, Murat Kavuk said: Denemekten zarar gelmez o zaman şurayı bi didiklemek lazım abi. https://ceviri.yandex.com.tr/translate?ui=tr&url=http%3A%2F%2Fffclub.ru%2Ftopic%2F248227%2Fjump_1710%2F&lang=ru-en&dir= Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 28 dakika önce, Ozan Kar said: 500bin miş kablonun bağlantı hızı şimdi baktımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap