Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 1 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: reostalı mı? o nedir? sadece yb ekranı değil mi göstergeler değişince değişmiş olan? Reostalı resimdeki yenisi TFT ekran oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 20 dakika önce, Özer Aksu said: Reostalı resimdeki yenisi TFT ekran oluyor Yenisini ne kadara alabaliliriz? Er-ol otomotivde de kalmamış. Temin konusunda galiba sıkıntı var. :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Yenisini ne kadara alabaliliriz? Er-ol otomotivde de kalmamış. Temin konusunda galiba sıkıntı var. :/ Turkiyede yok olanlar da fahiş fiyatlara satıyor . ebay.de ebay.co.uk ebay.com gibi sitelerden bakabilirsiniz . Olanlarda genelde mil /km nedeniyle kullanılması problem yaratıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 (düzenlendi) allegro da birsürü gösterge var ama nasıl alıcaz üye bile olamayız buraya üye olduk diyelim nasıl gönderecekler Nisan 20, 2016 Adem Kazıl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Allergrodan ben st gösterge aldım. Ürün geldi taktik çalışmadı.iade geri gönderdim.satıcı par iadesi yapmam ürün gönderirim dedi.ödediğim kargo parası paypal ile kur farkindan doğan iade arasındaki fark bana kar kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 1 saat önce, Galip Kandemir said: Allergrodan ben st gösterge aldım. Ürün geldi taktik çalışmadı.iade geri gönderdim.satıcı par iadesi yapmam ürün gönderirim dedi.ödediğim kargo parası paypal ile kur farkindan doğan iade arasındaki fark bana kar kaldı. Ticari kârlılık örneği yaptın, daha ne istiyorsun Biraz tersten oldu tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Ticari kârlılık örneği yaptın, daha ne istiyorsun [emoji4] Biraz tersten oldu tabi [emoji4] Kar ? Neyse parayı azda olsa kurtardım ya ona şükür.. Zararın neresinden dönersen kardır demi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2016 4 dakika önce, Galip Kandemir said: Kar ? Neyse parayı azda olsa kurtardım ya ona şükür.. Zararın neresinden dönersen kardır demi ? Aynen öyle ATA'larımız boşuna dememiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Onur YÜCESAN Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2016 (düzenlendi) Arkadaslar eger oem navigasyonunuz varsa yonlendirmeleri gosterge ekraninda gorebiliyorsunuz. focccus ile touchscreen sekmesini mfd 5 yapiyorsunuz. Nisan 27, 2016 Ümit Onur YÜCESAN tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2016 Görsel buldum değiştirmek isteyenler arkadaşlar için yardımcı olacaktır umarım. :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Wednesday, March 09, 2016 - 12:42 tarihinde, Murat Kavuk yazdı: Çok değil 2 tane dtc atıyor. O da ilk değişimde. Eskiden servis silemiyordu, şimdi nasıl bilmiyorum. Ben ELM ile silmiştim. Ben bir ara gösterge saatini yeniden söküp, ufak bir modifikasyon yaptım. yeniden dtc atmadı .. Bu nasıl bir Modifikasyon idi. Şuan E10100 diye Dtc var siliyorum tekrar atıyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 8 saat önce, Özer Aksu yazdı: Bu nasıl bir Modifikasyon idi. Şuan E10100 diye Dtc var siliyorum tekrar atıyor . Gösterge ile ilgili DTC'leri silmek için; Read BCM, Write IPC Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Gösterge ile ilgili DTC'leri silmek için; Read BCM, Write IPC Bunu çok kez FoCCCus ile denedim ama hata kodu tekrar geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 IPC ile ilgili olmayabilir. IDS ile bakıp, hangi modül hata veriyor bakmak lazım. Ya da internetten bu hata kodu nedir diye araştır istersen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 8 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: IPC ile ilgili olmayabilir. IDS ile bakıp, hangi modül hata veriyor bakmak lazım. Ya da internetten bu hata kodu nedir diye araştır istersen.. Elm ile baktığımda '' Gösterge paneli kontrol Modülü'' olarak görünüyor. Yapılandırma ile alakalı sanırım. As-Built ile de baktım ancak çözemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap