Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Şimdi, Kadir Mermer yazdı: Maddi durumum el verirse süper olur abicim. Fiyat ne civarı desem birde Hayırlısı diyelim, fiyat konusu malzeme gelince sorup öğrenilecek doğal olarak. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali guler Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Merhaba Arkadaşlar Fiyat uygun olursa dizel için bende istiyorum getirebiliecek arkdaşlar bilgi verirse yardımcı olursa cok makul olur teşekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Hayırlısı diyelim, fiyat konusu malzeme gelince sorup öğrenilecek doğal olarak. Numaramı bırakayım abicim o zaman tel den haberleşebilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Kuga göstergenin arkasında bir çıkıntı vardı ve focus'a uyarlamak için bunu törpülemek yada kesmek gerekiyordu sanki,Murat abinin konusunda buna benzer bir şey hatırlıyorum. Diğer bir nokta ise mil göstergenin Job2 ve üstü yani güncel versiyon olması halinde sıkıntısı yok,ayarlardan mil/km ayarı yapılabilir. Kritik nokta önceki yorumlarda güncel versiyona ait APP koduna sahip olması gerektiği hatta almadan önce çalışır haldeki fotosu bulunabilirse harika olur. Başka bir nokta ise fabrika çıkışı park sensörü olmayan (trend-trendx ve otomatik titaniumlar) için mca göstergede takılabilir,bir nebze bunlarada bakabilirsiniz en basitinden güncellenmiş mi güncellenmemiş mi diye düşünmeden alınabilir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 17.09.2016 - 11:21 tarihinde, Berat Hasbek yazdı: Görsel buldum değiştirmek isteyenler arkadaşlar için yardımcı olacaktır umarım. :) Şimdi, Semih G. yazdı: Kuga göstergenin arkasında bir çıkıntı vardı ve focus'a uyarlamak için bunu törpülemek yada kesmek gerekiyordu sanki,Murat abinin konusunda buna benzer bir şey hatırlıyorum. Diğer bir nokta ise mil göstergenin Job2 ve üstü yani güncel versiyon olması halinde sıkıntısı yok,ayarlardan mil/km ayarı yapılabilir. Kritik nokta önceki yorumlarda güncel versiyona ait APP koduna sahip olması gerektiği hatta almadan önce çalışır haldeki fotosu bulunabilirse harika olur. Başka bir nokta ise fabrika çıkışı park sensörü olmayan (trend-trendx ve otomatik titaniumlar) için mca göstergede takılabilir,bir nebze bunlarada bakabilirsiniz en basitinden güncellenmiş mi güncellenmemiş mi diye düşünmeden alınabilir. Semih arkadasimizin bahsettigi Kuga ekraninin arkasindaki kücük cikintilarin kesilme videosu... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Fiyat olarak bilgim yok ama tr den ucuz olur bana gelişi, oem parça numarasıyla sorup bilgilendirme yaparım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Sarıkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Önümüzdeki haftayı beklersen sana bir kuga gösterge ayarlayabiliriz ? DV4T 10849 xx seri ile başlayanlar, sona yazdığım xx ler farklılık gösterebiliyor. Gürkan Bey eğer denk gelirse ben de bir tane almayı düşünüyorum. Size veya forumdan diğer arkadaşlara haber gelirse beni de alacaklar listesine ekleyebilirseniz çok sevinirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 @Gürkan Çakıroğlu benim de ilgimi cekti bu ekran olayi , urunler gelicek diye yazmistiniz.Var mi bir gelisme fiyat falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Şimdi, Tamer Perperek yazdı: @Gürkan Çakıroğlu benim de ilgimi cekti bu ekran olayi , urunler gelicek diye yazmistiniz.Var mi bir gelisme fiyat falan Henüz haber yok Tamer... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Henüz haber yok Tamer... @Gürkan Çakıroğlu tesekkur ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 12/17/2016 - 01:23 tarihinde, Fatih U. yazdı: Semih arkadasimizin bahsettigi Kuga ekraninin arkasindaki kücük cikintilarin kesilme videosu... Özellikle c-max için o çıkıntıların hemen hemen dibinden kesilmesi gerekiyor. Ama bu videodaki adam testere ile girişmiş göstergeye. Biz falçata kullandık kibarca. Zor da değil kolayca kesiliyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 17.12.2016 - 01:23 tarihinde, Fatih U. yazdı: Semih arkadasimizin bahsettigi Kuga ekraninin arkasindaki kücük cikintilarin kesilme videosu... Amca bildiğin kasap, bunlara araç emanet edilmez. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Mca dizel geniş ekranlı kadran satabilirim teklifleri alalım dizel st kadran alma planlarım var Türkiyede st dizel satılık var bir tane 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: teklifleri alalım yapma bunu rekabet kurulundan ceza kestirirm sana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: Mca dizel geniş ekranlı kadran satabilirim teklifleri alalım dizel st kadran alma planlarım var Türkiyede st dizel satılık var bir tane 300 verelim. Mca olduğu için 50 de ilave edelim. 350 son sar sar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap