Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 15.07.2013 - 11:17 tarihinde, Faruk Çevik yazdı: hocam benim canımı sıkan test aracında büyük ekran vardı bana titanium smart denildi.şimdi ben onu beklerken casio saat ekranı gelmesi can sıkıcı.neyse artık yapcak bişey yok. ne demek yapacak birşey yok aynısı bana oldu bana mağazada gösterilen araçta büyük ekran vardı ama gelen beyaz araçta ufak ekran ruhsatı çikmişti ben bu aracı almam dedim sonra bana paranızı iade edelim dediler olmaz dedim sonra magazada gösterilen gece grisi aracı verdiler fark almadan ben zaten o aracı istıyordum 1000 tl metalık farkı var diye almamiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 (düzenlendi) 29.08.2013 - 15:12 tarihinde, önder Başböyük yazdı: bir arkadaşımın tanıdığında da var fiyat olarak 500 TL istiyor aynısına Hala elinde mi?Ya arkadaşlar ben Erzuruma gideceğim orada da bulamam hazır buralardayken alıp gideyim diyorum eğer bulursam bana yardımcı olunuz? Aralık 8, 2013 Alper Kemaloglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 08.12.2013 - 19:16 tarihinde, Alper Kemaloglu yazdı: Hala elinde mi? Ya arkadaşlar ben Erzuruma gideceğim orada da bulamam hazır buralardayken alıp gideyim diyorum eğer bulursam bana yardımcı olunuz? nerdesiniz ki şuan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Yozgat Sorgun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Bu konu öne gelsin biraz. Yakında arayıp soranı olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 17.02.2014 - 17:21 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı: Bu konu öne gelsin biraz. Yakında arayıp soranı olacak. Aynen... Ekrani alan yazmaya baslar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Açıkcası ben de düşünüyorum, ama sitesinden alamadım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 17.02.2014 - 18:31 tarihinde, Bekir B. yazdı: Açıkcası ben de düşünüyorum, ama sitesinden alamadım.. Neden? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 17.02.2014 - 18:44 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı: Neden? Satış kısmına giremiyorum... Edit..... Şimdi öğrendim online satış yokmuş, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Gösterge değişimi aşamalarının anlatılması çok faydalı olmuş, teşekkürler paylaşım için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Orada hassas olan ana bağlantının sökülmesi. Çekerek değil üzerindeki bir kısmın yarım daire hareketi yaparak 180 derece dönmesi ile kilit açılıyor. Daha sonra iki parça birbirinden ayrılıyor. Fotoğraflardan anlayamamıştım. Yapmak isteyene faydası olur diye yazıyorum. O resimlerde uçmuş sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Arkadaşlar geniş ekranlı gösterge bulabileceğimiz başka firma varmı. Sanırım erol otomotiv yakın zamanda veya hiç bir şekilde getirmeyecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 10.07.2014 - 13:04 tarihinde, Mete Turfan yazdı: Arkadaşlar geniş ekranlı gösterge bulabileceğimiz başka firma varmı. Sanırım erol otomotiv yakın zamanda veya hiç bir şekilde getirmeyecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 19.10.2011 - 18:48 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Önce Akü'nün Eksi kutbunu söküyoruz. orası akünün artı kutubu değil mi? Bende eksi kutup daha içeride kalan.(bende öyle) bu durumda eksi değilde artıyı söksek sorun yaşartır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Hiçbirini sökmeyin , gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap