Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Hiçbirini sökmeyin , gerek yok. Tamamdır.Burada yazanlara göre işlem yapıcam inşallah bir aksilik çıkmaz.Servis km ayarı için fotoğraf filan istiyor mu? Ne yapmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Tamamdır.Burada yazanlara göre işlem yapıcam inşallah bir aksilik çıkmaz.Servis km ayarı için fotoğraf filan istiyor mu? Ne yapmak lazım Arttıracağınız için pek de sorun olmaz ama sizinde aklınızda kalması adına foto alsanız iyi olur heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Yeni gelen Göstergenin caminda ince bir cizik var eski gostergenin cami ile degistirmek istedim birebir ayni gibi gorunsede olmadi Resimde cok derin gibi gorunsede normalde belli olmuyor cok dikkatli ve yakindan baktiginizda belli oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 12 July 2014 - 11:25 tarihinde, Süleyman Altın yazdı: Yeni gelen Göstergenin caminda ince bir cizik var eski gostergenin cami ile degistirmek istedim birebir ayni gibi gorunsede olmadi Resimde cok derin gibi gorunsede normalde belli olmuyor cok dikkatli ve yakindan baktiginizda belli oluyor Resimde flaş vurduğu için çok belli olmuş galiba normalde farkedilmez bile; bu tür ürünlerde ufak tefek kusurlar olabiliyor maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Montaj tamam ama km ayarlama isi sonraya kaldi servis randevu verelim uzun suren islem diyor 2-3 saat surermis yapmak istemedi kisacasi disarda ustamda fordun orjinal cihazi var ama nasil yapılıyor bilmiyorum diyor forumda baktim ama km ayar bulamadim basit ve risksiz ise yapalim diyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 2-3 saat surermis Maşallah, aracın tüm sistemini formatlayıp tekrar kuruyorlar heralde 5dk'lık iş yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Bencede 5 dk ama niyet farkli cok uzun sürerse parada ona gore tabi.kendimiz yapabilir miyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Bencede 5 dk ama niyet farkli cok uzun sürerse parada ona gore tabi.kendimiz yapabilir miyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Ford icin orjinal ids kablomuz var ama ids lisans suresi dolmus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Montaj tamam ama km ayarlama isi sonraya kaldi servis randevu verelim uzun suren islem diyor 2-3 saat surermis yapmak istemedi kisacasi disarda ustamda fordun orjinal cihazi var ama nasil yapılıyor bilmiyorum diyor forumda baktim ama km ayar bulamadim basit ve risksiz ise yapalim diyoruz 3 dk'yı geçmez işi bilen için.Doğru düzgün usta başına felan sorsunlar veya bilen bayiyi arayıp öğrensinler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Ids ile kendim yapiyorum suan. Km ayarinda secenek var mph mi kph mi seceyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Ids ile kendim yapiyorum suan. Km ayarinda secenek var mph mi kph mi seceyim Tabiiki kmh km saat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Ok hallettim 1 dk surer Hill holder vs ids ile nasil yapiliyor bilen var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Onlar olmaz öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Ok Bu islemlerden sonra araba rolantide her zamankinden biraz daha titremeli calismaya basladi.degerler sifirlandigi icin kalibrasyon filan o yuzden olabilir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap