Hakan K Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 25.02.2016 - 19:25 tarihinde, Bekir B. yazdı: Hakan hayırlı olsun, Çoklu şu dört verinin bulunduğu ekran varken neden sadece km nin olduğu bölüm seçilsinki, bence , poloda var bir kez bile bu ekranı kullanmadım açıkcası, Expand teşekkürler. valla hız göstergesi çok önemli değil bencede. ama forumda nasıl açılacağının konuşulmuş olmasından ekstra belirttim. bana da sürpriz oldu açıkcası.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 25.02.2016 - 19:26 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Göstergeleri görünce benimde iştahım kabarmıyo değil. Şimdi Benzinli otomatik kodu nedir @Murat Hocam. Bendeki kod programı laptopta onuda açmaya üşendim.. Expand Otomatik için kod yok, 8000 devir olsun yeter Yalnız bin tane de kod var, VIN kodu verir gibi gösterge kodu veriyor ford. Dijital hız olayını @Ozan Kar bilebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 25.02.2016 - 19:46 tarihinde, Murat Kavuk yazdı: Otomatik için kod yok, 8000 devir olsun yeter Yalnız bin tane de kod var, VIN kodu verir gibi gösterge kodu veriyor ford. Dijital hız olayını @Ozan Kar bilebilir. Expand Ee PRNDS ile farklılık olmuyormu? Bağladığında algılamıyodur heralde gösterge dimi? Neyse bakarım bi ara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 25.02.2016 - 19:59 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Ee PRNDS ile farklılık olmuyormu? Bağladığında algılamıyodur heralde gösterge dimi? Neyse bakarım bi ara Expand algılar. sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Güzelkan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Su anlik hizi göstermenin bir yolunu bulursak tadindan yenmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Takipteyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Bende [emoji26] [emoji26] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 25.02.2016 - 19:59 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Ee PRNDS ile farklılık olmuyormu? Bağladığında algılamıyodur heralde gösterge dimi? Neyse bakarım bi ara Expand otomatik için ekstra ekran bulmuyoruz teoman abi. tecrübeyle sabit sadece 8.000 devirli ekranı alıp bağlatıyorsun, araç kendisi PRNDS'yi sol alt köşeye tatlı tatlı koyuyor ekranı bul, gerisini düşünme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 (düzenlendi) Harikasın @Mert Yürüyen saol. Demekki daha önceleri verilen kodlar benzin / dizel diye ayrılıyodu demek. Yavaş yavaş kanıma giriyor bu iş. Göstergeyi bulduktan sonra anladığım kadarıyla yapılan işlem muhakkak servis gerçek km yi işlemesi gerekiyor. Montajıda kolaydır heralde ps. abi falan yok ya örnekler link1 link2 link3 link4 Şubat 25, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 hız olayını anlamadım, ruslara bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 25.02.2016 - 22:01 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Harikasın @Mert Yürüyen saol. Demekki daha önceleri verilen kodlar benzin / dizel diye ayrılıyodu demek. Yavaş yavaş kanıma giriyor bu iş. Göstergeyi bulduktan sonra anladığım kadarıyla yapılan işlem muhakkak servis gerçek km yi işlemesi gerekiyor. Montajıda kolaydır heralde ps. abi falan yok ya örnekler link1 link2 link3 link4 Expand Amerikan versiyon bunlar, olmaz. Mil gösterge bize uymaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 25.02.2016 - 22:01 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Harikasın @Mert Yürüyen saol. Demekki daha önceleri verilen kodlar benzin / dizel diye ayrılıyodu demek. Yavaş yavaş kanıma giriyor bu iş. Göstergeyi bulduktan sonra anladığım kadarıyla yapılan işlem muhakkak servis gerçek km yi işlemesi gerekiyor. Montajıda kolaydır heralde [emoji3] ps. abi falan yok ya [emoji3] örnekler link1 link2 link3 link4 Bana daha çoook işin düşecek. 26.02.2016 - 00:38 tarihinde, Ozan Kar yazdı: hız olayını anlamadım, ruslara bakmak lazım. Sen anlamadıysan kim anlayacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 (düzenlendi) 25.02.2016 - 22:01 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Harikasın @Mert Yürüyen saol. Demekki daha önceleri verilen kodlar benzin / dizel diye ayrılıyodu demek. Yavaş yavaş kanıma giriyor bu iş. Göstergeyi bulduktan sonra anladığım kadarıyla yapılan işlem muhakkak servis gerçek km yi işlemesi gerekiyor. Montajıda kolaydır heralde ps. abi falan yok ya örnekler link1 link2 link3 link4 Expand Fiyatlar iyi ama Türkiye gönderimleri ürün ücreti kadar... Mil olayıda sıkıntı değil bildiğim kadarıyla forumda biri aynısından taktırmıştı sanki. Amerika'dan gelirken getirirsen bir tanede ben alırım abi aklında bulunsun. + olarak ilk linkteki normal ekran gibi sanki Şubat 26, 2016 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Kimse de alan arkadaşa ekranın parça kodu ne dememiş. Arkadaş da bir yere yazmamıştır muhtemelen. MCA göstergesi değil. Bizde Ford logosu çıkmıyor, km işaretinin yeri değişik karakterler değişik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 26.02.2016 - 02:29 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Amerikan versiyon bunlar, olmaz. Mil gösterge bize uymaz Expand Uyuyor niye uymasın 25.02.2016 - 22:01 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: örnekler link1 link2 link3 link4 Expand Renklilerin ikisi geliyor; kargo dahil 360 ve 400 tl. Gümrüğe takılmama ihtimali yüksek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap