Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 bizim orda taktılar...devreleri yandı arabanın 5000 tl masraf cıkardı kasko da karşılamadı...3 ay yeni beyin beklediler...kötü oldu adama... ispat var mı ispat inanmıyoruz böyle şeylere 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 onlar şasi noya bakmadan bilgisizce yapmışlardır benimki arabaya tam uyumlu yanlış takarsa zaten yanar dediler arabanızı getirin şasi bakalım no su uyuyorsa getirir takarız der en güzeli yetkili servise taktırmak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Yav şaka yapıyor ne yanması 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 (düzenlendi) Kasım 9, 2011 Onur Solmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 kim yapıyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 oda bişey mi......geçen bizim burada bi focusa taktık adama yanlış olanından takmışlar toptan araba yandı kasko ödemedi..... 70.000 oldu çöp... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 e oha bunu de yemem yani sallıcaksanız mantıklı sallayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 bizim arabada bayiye geldiğinde showroom patlamış her yer kül gitti 63.000 kağıtlık araba vah vah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) yok ya yemiştim sizi...yemege gidince cevap yazmadım yako sazan gibi dalar diye...hahahahahaha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Garanti süresi içinde yetkili servis haricinde yaptırılan tüm işlemlerde orijinal parça bile kullanılmış olsa takılan parça ve işçiliğine bağlanabilecek her tür arızada (ki buradaki esneklik servis yetkilisinin yaratıcılığı boyutlarında) garanti şartları ihlali söz konusudur. Bu sevgili Bora için de geçerli örneğin. Bence iyice araştırın ve kazaya kurban gitmeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 (düzenlendi) valla adam garanti dışına çıkmaz dedi ki bunu söyleyen adam türkiyenin en büyük ford plazada çalışıyo yani ne biliyim şüphelenmedim plazada asansör falan var araba asansörü bugun gittin showroom u tadilat a almışlar araba bakmak istiyorum dedim biliyorlar beni çatıya çıktık c-max ime orada baktım ama bir çıktım sanki fabrika gibi 150 ye yakın transit connect 30 a yakın focus 15-20 tanede c-max vardı mondeo falan göremedim çok büyüktü arkalardaydı herhalde BU DEDİĞİM ARABALAR çATIDA HA DAHA AŞAĞIDADA VAR Kasım 9, 2011 Batu Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Arıza oldugunda. Söker eskiyi takarsınız eheehehheu --- iPhone Yolladı --- 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Arıza oldugunda. Söker eskiyi takarsınız eheehehheu --- iPhone Yolladı --- adam haklı beyler....dağılın bakim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap