Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Ya Allah Allaaaaa...Tevfik ne kekliyon milleti kardeşim,telefonunuda açmıyon zaten,2 gündür korkudan kayınvalidenin evine gidemiyom yokuş diye....Gırrr....Beyler,ben göstergeyi kendim taktım,hemde 2 defa taktım birinide Yakupla taktım,gayet güzel çalıştı,hiçte sorun yok şu anda..Elektronik beyin yanacakmış,hahahahahaaa...Ayrıca ben yinede Tur Otoya gittim,göstergede hiçbir sorunum yoktu ama yine de adamlar aldılar ellerine bir bilgisayar,aracımın şasi numarasını yazdılar,göstergeyle aracımın elektronik beynini uyumlu hale getirdiler ve hayırlı olsun dediler.Ne garanti bozuldu ne bişey...Orjinal parça kardeşim,arkasında Ford yazıyor,sıfır km parça...Gayette sorunsuz şu anda..Maşallah yani..Boşverin şuna buna bakmayın,bulursanız hemen hiç tereddüt etmeden taktırın...Batu kardeş,bak o parçayı Ford Otosanda 1 tane varmış belkide satmışlardır,gel sen onu yurt dışından dediğim parça numarasını söyle ve getirttir,Türkiyede bulamazsın ve o gösterge ekranı My Touch gelmeden de gelmez Türkiyeye söylüyeyim...O göstergeyi de ancak aracın 1000 Km ye gelmeden taktırtabilirsin yoksa 1000 km sonrası yazılım atmaları lazım ki o yazılımda henüz otosanda bulunmuyor çünkü yurtdışında olupta bizde olmadığından o yazılımı almak için otosan ek para vermek istemiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 boracım acık telefonum...arama kaydın...yok..olsa dönerdim geriye....napayım sen yoksun aksiyon olsun dedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 otosan ben getiririm dedi şasene bakıyım dedi yani sen diyorsinki hiç öyle bir şey yok hepsi uyuyor mu ? diyorsun bide senin bu işlerinle servis nası uğrasıo bana kibarca ******** senle mi ugrascaz gibi bir tavır yapıyorlar valla arabayı alıp ankaraya gelcem senin yanına haaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 benim u parçayı bulmam lazıım otosanda varmış işte bu salaklar akünün - kutbunu sökmeden takmaya çalışmazlar inş öff Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batu Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 (düzenlendi) otosandan Kasım 11, 2011 Batu Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2011 Bu. Ekrani su anda sadece yurtdisindan getirtebilirsiniz Batu servis elemanlariyla iletisim kurabilmeyi basarcan.O zaman normalde servisin asla yapmayacagi bir cok seyi yaparlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Bence LCD göstergeyi göz önünde bulundurursak o çatlak kafaya takılacak birşey gibi durmuyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Bence LCD gÖstergeyi gÖz Önünde bulundurursak o çatlak kafaya takılacak birşey gibi durmuyor... çatlak mı..Ahahaha..Ben onu unuttum çoktan yahu..Sen buraya yazınca hatırladım..En aşta gÖzüme batıyordu ama artık hiç gÖrmüyorum bile..Zaten aslında çok küçük bişii,fotoları yakından çekince Öyle büyük gÖzükmüş...Ekranda sorun yok zaten...Gayet memnunum...İlerde o çatlağı perte çıkan arabaların gÖstergelerinden falan hallederim zaten... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 bu ekran takildiginda km saati 0 laniyormu yoksa aynen devam ediyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 ya bu ekrandan ben de istiyorum... ama çok pahalı be, şöyle biryerlerden çıkma bulunsa süper olur.. tabi sizinkiler hep dizel, bir de benzinli uyumlusu olması lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 bu ekran takildiginda km saati 0 laniyormu yoksa aynen devam ediyor mu Sıfırllanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Canik Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2012 Merhabalar, bu ekran eger araba 1000kmyi geçmişse takılamıyor mu? Takılıyor da km bilgisini mi aktarmak gerekiyor, şu 1000km olayını anlayamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Onu kim uydurduysa yüce mabedinden uydurdu ve efsane oldu.. Yok öyle 1000 km falan filan diye birşey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 (düzenlendi) Benzinli için gösterge arayanlar bir göz atsın: http://www.ebay.de/i...e#ht_500wt_1415 Mil göstergeli vakıa ve steyşın için denilmekte, açık arttırmada... Düzeltme: Yanlış link silindi Ocak 12, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yalnız Cem bey ilk ilandaki gösterge zaten standart gösterge, bu arada size bir şey sormak istiyorum, EB nin kadrandaki son hızı kaç, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap