Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: Sir, neden bir kere şu ağzınızdan normal bir cümle dökülmez yaş olmuş 53, hala yaramazlık hala hinlik cinlik .... Klavye imalatçısı Taiwan'lı kardeşlerim taş'mı yesin? Wang-Yu'nun veletleri gece yatağa aç'mı yatsın? Vicdansız! 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Oh oh muhabbet gırla gitmiş, yine kaçırdık tüh @Servet Ö. senin derdin ne İstanbul ve hâlkıyla ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Oh oh muhabbet gırla gitmiş, yine kaçırdık tüh @Servet Ö. senin derdin ne İstanbul ve hâlkıyla ? Sevmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Sevmiyorum Ha iyi o zaman... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Şimdi, Kaan Yagizer yazdı: .... Klavye imalatçısı Taiwan'lı kardeşlerim taş'mı yesin? Wang-Yu'nun veletleri gece yatağa aç'mı yatsın? Vicdansız! onların topunun..............mideleri boş kalmasın emi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 35 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı: ...senin klavyeye 10cc yanık yağ dökelim ... bak bakalım "On Parmak" yerine "afujjjmmsxps" yazıyor musun? yazmıyor musun? Üstüpü yok mu üstüpü sizin serviste? Sileriz geçer hemde parmaklar daha daha rahat çalışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Ben ciddi ciddi Kaan abinin karın tokluğuna çalıştığına inanmaya başladım artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Şimdi, Semih G. yazdı: Ben ciddi ciddi Kaan abinin karın tokluğuna çalıştığına inanmaya başladım artık Cok naifsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Ahanda Ankarada yaşayan bir arkadaştan bu sabah gelen cuma duası (bir kesit) "... Ayanizi sicak basinizi serin tutun.. don var dikkat edin dusersenizde g.tunuze dikkat edin acir ..." 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap