Erkut Şen Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2015 Bilmem kırmızı iyi oluyor yavv baya etkili gösteriyor O zaman kırmızıdır [emoji106] [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Bişeyler daha yaptık bakalım Focus 2.5 farları dağıttım kararttim Mercek kapağı değişik bişey uygulayalim dedik bu da gayet iyi oldu Ufak bi deneme fotosu Sonra led çalışması yaptım Parklarda beyaz Sinyal yanınca turuncu Sonrasında tekrar beyaz yanacak şekilde ayarlandı Farlar kapatıldı Bu sinyal yanarken ki hali Duvar fotosu Araç üzerindeki resmi Bu da deneme halindeki videosu Tanet bey merhaba ben de mercedeslerde ki gündüz farlarindan yaptirmak istiyorum sizinle nasıl irtibata gelebilirim focus2 araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Tanet bey merhaba ben de mercedeslerde ki gündüz farlarindan yaptirmak istiyorum sizinle nasıl irtibata gelebilirim focus2 araç 05302057665 Farları gönderirseniz yaparım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Ön Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Taner hocam merhaba, Bende de audi tip ledlerden var. Çinden almıştım. Senin yaptığın gibi beyaz rengi parklara bağlayıp sinyalde parkların sönüp sarının sinyal atmasını istiyorum. Bunun için role v.s. ne kullandın nasıl bağlantı yaptın. Yardımcı olur musun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Taner hocam merhaba, Bende de audi tip ledlerden var. Çinden almıştım. Senin yaptığın gibi beyaz rengi parklara bağlayıp sinyalde parkların sönüp sarının sinyal atmasını istiyorum. Bunun için role v.s. ne kullandın nasıl bağlantı yaptın. Yardımcı olur musun? role filan kullanilmiyor aldığınız ledde 3 kablo var siyah olan parkın - eksi ucuna sarı olan sinyalin + ucuna kırmızı kablo ise parkın + ucuna bağlanacak o kadar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Ön Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Teşekkürler hocam. Led driverları yakarım diye denememiştim. Bende bunun gibi bir tasarım düşünüyorum. Yedek farlar gelince işe başlayacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Teşekkürler hocam. Led driverları yakarım diye denememiştim. Bende bunun gibi bir tasarım düşünüyorum. Yedek farlar gelince işe başlayacağım. bunun için yedek fara gerek yok montaji kolay muayene sıkıntısı da olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Ön Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2015 Yok bu sadece led kısmı. hella d1s gen5 balast, yeni hella intemo bi-xenon mercek ve osram 66140CBI xenonlarım da var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Ön Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 (düzenlendi) Taner hocam sana bir sorum daha var. Balastları dışarıda bırakmak yerine alt kısımdan bir delik açıp deliğin üstüne balastları vida ve silikonla monte etsem ısıdan kaynaklı balastın kablolarının zarar görmesi, far motorlarının çalışmaması(far tasının hareketinin engellenmesi) farın kasaya montajı gibi sorunlar yaşar mıyım? Kabloların far dışında gözükmesini istemiyorum. Elimdeki balastlar bunlar. Temmuz 20, 2015 Yasin Ön tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Taner hocam sana bir sorum daha var. Balastları dışarıda bırakmak yerine alt kısımdan bir delik açıp deliğin üstüne balastları vida ve silikonla monte etsem ısıdan kaynaklı balastın kablolarının zarar görmesi, far motorlarının çalışmaması(far tasının hareketinin engellenmesi) farın kasaya montajı gibi sorunlar yaşar mıyım? Kabloların far dışında gözükmesini istemiyorum. Elimdeki balastlar bunlar. daha iyi olur herhangi bi sorun olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 İstanbul dan bi arkadaşımızın bmw 1.16 aracına yaptığım hella gen 5 balast yeni tip hella bi xenon mercek d1s ampul çift angel halka çalışmam farları açtığım zamanki fotoğrafları bulamadım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Van daki bir arkadaşın astrası için olan fotoları ne zaman bulursun Taner 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Bodrum dan bi arkadaşımızın Volkswagen Polo marka aracına yaptığım gen 5 balast yeni tip hella bi xenon mercek osram D1 s ampul Audi tip sinyalli drl çalışmam Van daki bir arkadaşın astrası için olan fotoları ne zaman bulursun Taner abicim baya bi çalışmamı paylaşmamışım onlardan sonra kendi aracımı paylaşıcam Bodrum dan bi arkadaşımızın focus 2 makyajlı kasa aracına yaptığım gen 5 balast yeni tip hella bi xenon osram D1 s ampul Audi tip sinyalli drl çalışmam 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Eline sağlık.Başarılı işler olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Sivas'tan bi arkadaşımıza yapmış olduğum focus 3 yeni mustang tarzı gündüz ledli bi xenon çalışmam gen 5 balast osram d1s ampul yeni tip hella bi xenon mercek bmw 5.20 stop parçaları. gece fotoğrafları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap