Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2015 Başlık biraz garip gelebilir ama durum gerçekten başlıktaki gibi Farın içinde ölmüş kocaman bir sinek var. Nasıl girdi anlayamadım ne ampul değiştirdim ne far değiştirdim yani farlar hiç sökülmedi. İlginç olan buğulanma sorunuda yok acaba bunu garantiye sokarlarmı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 (düzenlendi) servisin bir çayını içmek lazım gIRgIR geçiyorum (şu an) ciddiye almayın. O sinek adaptif far tesisatının bir parçası, virajlarda merceği doğru yöne çevirmek ile görevli. Aynen ATM'in içinde çalışan muhasebeci gibi. ...eğer sinek öldüyse (bkn.toprağı bol olsun) onun defnedilmesi ve yerine yeni sineğin iş başı yapması lazım. not: servise bir uğrayın derken ciddiydim. Ocak 19, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Allah başka dert vermesin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Bizim eski symbolünde orta stop lambasına tırtıl girmişti :D Biraz kendimiz uğraşmıştık sonra renault servisinde 5 dakikada çıkarmışlardı cenazeyi . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Şu başlığa Allah başka dert vermesin'den başka bişey diyemiyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Yanlız sinek de ne şans !! varmış [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Şimdi ne desem bilemedim [emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 bence sinek incelemeye alınmalı , özel güçleri olan bir sinek olabilir ; insanların içinede girdiğini düşünsenize 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Buğulanma konusu herkeste bir far fantezisi yarattı heralde napıyorsunuz abi anlamadım ki, özellikle eğilip farda ne var ne yok diye mi bakıyorsunuz buna bakmayan bir tek ben kaldım diye şüphelenmeye başladım artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sami Lale Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 At sineğini duymuştum da far sineğini ilk defa duyuyorum şaka bir yana arkadaşların da dediği gibi "Allah daha büyük dert vermesin" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin C. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Benim arkadaşımın Megan 2'nin stop farında 1 tane arı ve 1 tanede halk diliyle osuruk böceği mevcut yıllardır ordalar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin U. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Benim arkadaşımın Megan 2'nin stop farında 1 tane arı ve 1 tanede halk diliyle osuruk böceği mevcut yıllardır ordalar Maaşallah ne ararsan varmış [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Başlık biraz garip gelebilir ama durum gerçekten başlıktaki gibi
Farın içinde ölmüş kocaman bir sinek var.
Nasıl girdi anlayamadım ne ampul değiştirdim ne far değiştirdim yani farlar hiç sökülmedi.
İlginç olan buğulanma sorunuda yok
acaba bunu garantiye sokarlarmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap