Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Eylül'den önce sipariş almazlar %99. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Bunun jokeyi olmak pek keyifli olacaktır [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 2.3L EB'lerin yaklaşık belirlenmiş bir fiyatı var mı? kurlara bağlı ama (tahminim) EB Mustang 220k - 230k gibi bir rakam'a bize mal olacak sanki ... (+trafik ve kasko) , kabaca anahtarı çevirmek 250k denebilir ; bu soruyu Ağustos'un ikinci yarısında sorarsan kesin cevap veririm ama an itibarı ile görüntü bu şekilde. Söyleyeyim, bir ara çayını içmeye gelsin ...araba şart değil ... arkadaşlar için çay - çorba teklifi her zaman açık. Mustang konusunda ben ne biliyorsam siz de aynısını biliyorsunuz, detaylar zaman içinde belli olacaktır. Olduğunda da paylaşıyoruz zaten. İddialı olacak ama bu forumda ki kadar güncel bilgiyi bulmak cidden zor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Ferrariden bile havalı. [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Özdemir GÖKTAŞ Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Umarım fuarda yakından inceleyebiliriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Bir tur artırmazlar değil mi? Abi bidonun ordan dönüp gelcem abi repliğiyle bütün mahalleyi turlayan çocuk ruhu olurum valla 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Açıkcası bende merakla bekliyordum. Fiyatı 180 bin civarı olursa sipariş geçecektim hatta. Ama doların yükselmesi baya kötü etkilemiş sanırım. 250 bin civarına gelirse işi zor bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 2.3 lt. motor olduğu için %145 ÖTV bandına giriyor. Yani arabanın gelişi kuru 100bin TL.nin altında !!! 145bin lirası vergi Keşke 2.0 motorlu ama güçlendirilmiş birşey olsaydı o zaman 180bin gibi rakamlar konuşulabilir ve satışları çok daha iyi olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Arkadaşlar Türkiye'de satılan en ucuz Mustang (satışa hazır) 360 bin lira civarı, Ford bunu 250'ye çektiğini düşünün; yeterince satar. Ford, Avrupa'ya mal satmak için getirmedi ki bu ürünü adamlar burada 1 yılda sattığını 30 günde satıyor nerdeyse. Sonuç olarak parası olan tıkır tıkır, takır takır, cazır cazır alır biner. Bu saatten sonra parası olan konuşur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Şirketler alır. Çatır çatır gider gösterir. gelir vergisi vereceğine araba ÖTVsi öder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Ford, Avrupa'ya mal satmak için getirmedi ki Mesaj yeterince açık ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Arkadaşın 100k doları makul bulduğunu söyleyebilirim. Piyasayı o biliyor. Benim için bu seviyedeki rakamlar pek bir şey ifade etmiyor. Ben ancak ST paketli 1.5 dizel / otomatik gelirse düşünürüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Bu arabanın Amerika satış fiyatı 23 bin dolardan başlıyor. Bu tutara ötv ve ötv li fiyattan kdv ekleyince 66 bin dolar civarı yapıyor. Tabii ki amerika versiyon ile avrupa versiyonu arasında donanım farkları olacak bu çok normal. Fiyat farkı olması da öyle ama bana göre çok fiyat farkı var. En fazla 75 bin dolar olmasını bekliyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 (düzenlendi) Bu arabanın Amerika satış fiyatı 23 bin dolardan başlıyor. Bu tutara ötv ve ötv li fiyattan kdv ekleyince 66 bin dolar civarı yapıyor. Tabii ki amerika versiyon ile avrupa versiyonu arasında donanım farkları olacak bu çok normal. Fiyat farkı olması da öyle ama bana göre çok fiyat farkı var. En fazla 75 bin dolar olmasını bekliyordum. Bahsettiğiniz 23800 olan V8 o versiyon yok burada. 2.3 ecoboost 25300den başlıyor bu da bomboş. 2.3 ecoboost premium 29300 dolares.. işte bize gelen bu. sizce amerikadan bir arabaya türkiyeye ne kadara gelir. Bence en az 3000 dolardır. oldu mu 32300 dolares. buna da abdden geldiği için %10 gümrük var mı ? (avrupadan gelse yoktu ) Ne oldu 35 bin dolar Hesabı maliyet 35 bin ile tekrar yapınız .. Mayıs 21, 2015 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Bahsettiğiniz 23800 olan V8 o versiyon yok burada. 2.3 ecoboost 25300den başlıyor bu da bomboş. 2.3 ecoboost premium 29300 dolares.. işte bize gelen bu. sizce amerikadan bir arabaya türkiyeye ne kadara gelir. Bence en az 3000 dolardır. oldu mu 32300 dolares. buna da abdden geldiği için %10 gümrük var mı ? (avrupadan gelse yoktu ) Ne oldu 35 bin dolar Hesabı maliyet 35 bin ile tekrar yapınız .. 23500 V6 olan V8 mighty olan en pahalisi:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap