Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 (düzenlendi) adam hunharca "ekiyor" bu mustang atmosferik değil mi? benide çağırın atmosferik 1.6 cilalı taş devrinden kalma motorum ve otomotize şanzımanlı küheylanım ile kapışırım affetmem Ağustos 19, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 bu mustang atmosferik değil mi? cıK ... değil. Yani sen anlamazsın, otur yerine @Mert Yürüyen sıfır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 cıK ... değil. Yani sen anlamazsın, otur yerine @Mert Yürüyen sıfır. Abi kalacak böyle giderse.Bari 2 vereydin.Akşam evde dayak yiyecek 0 alırsa yazık üzülürüm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 @Doğan Kurban aslında haklısın ama defalarca yazıldı, çizildi bu konu. 2.3EB makine için "Atmosferik dimi o?" tümcesini sarfeden adama ya -sıfır- verilir, ya da -sopa- , Mustang severler olarak bir araya gelip bamya'yı hırpalasak daha mı iyi? ..yaaaa 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Evet evet lütfen ben evet diyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Yaw bu Mert'in çektiği ne elinizden :) bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler, Mert Öğrenmeye Çalışıyor biraz müsade edin [emoji4][emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 yav... yemişim mustang'i çıkarım tepesine vururum kırbacı valla, parasıyla değil mi? (tabiki değil) ---akşam milli piyango çekiliyor, valla beter ederim sizi çıkarsa, hemde öyle dandik beyaz renk falan almam ona göre --- @Bekir B. abi sırf eğlence olsun diye böyle kapı açıyorum bunlara, sonra "getirin bana mazlumu" modu oluşuyor yoksa mustang'in elektrikli bir motora sahip olduğunu bilmiyor değilim @Doğan Kurban @Kaan Yagizer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 yav... yemişim mustang'i çıkarım tepesine vururum kırbacı valla, parasıyla değil mi? (tabiki değil) ---akşam milli piyango çekiliyor, valla beter ederim sizi çıkarsa, hemde öyle dandik beyaz renk falan almam ona göre --- @Bekir B. abi sırf eğlence olsun diye böyle kapı açıyorum bunlara, sonra "getirin bana mazlumu" modu oluşuyor yoksa mustang'in elektrikli bir motora sahip olduğunu bilmiyor değilim @Doğan Kurban @Kaan Yagizer Mert sen mustang ı ALIRSIN. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 bildiğin terörist ya parayı bulsa Mustang'ı mundar eder vallahi. Not : Beyaz kuZu'ya -dandik- dediğini bi kenara not ettim ... atladım sanma. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 bildiğin terörist ya parayı bulsa Mustang'ı mundar eder vallahi. Not : Beyaz kuZu'ya -dandik- dediğini bi kenara not ettim ... atladım sanma. Abi bakımı yaklaşıyor bil istedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 bildiğin terörist ya parayı bulsa Mustang'ı mundar eder vallahi. Not : Beyaz kuZu'ya -dandik- dediğini bi kenara not ettim ... atladım sanma. tahriklere kapıldım, aaaaağzım -öhöm öhöm- kırılsın emi ben ettim sen etme -bknz. iki hafta sonra bakıma gidecek müşteri- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Aha zamanı da söyledi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Bi ben eksikmişim ben de geleyim tam olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 test sürüşü falan latife Ben senin patronunun yerinde olsam silahlı nöbetçi tutarım korumak için Cumartesi dükkanın oralarda olacak mı stang ? Gelip uzaktan da olsa bir görsek amerikan plastiğinin kokusunu alsak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 kuZu'lar geldi ama daha bize teslim etmediler Cenk. Yeterince araç çekildiğinde (mesela 25+) Ford ilk partiyi toplu dağıtacak, o nedenle stok sahasında yeterince kuZu biriksin diye bekliyorlar. ... sanırım önümüzdeki hafta keseriz kurdelayı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap