Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 MFT (my ford touch) ise bir yöntemi olması lazım Avrupa radyo frekanslarını açmanın. Bu forumdan bir arkadaş paylaşmıştı. Yani radyoyu değiştirmeden de olması lazım bir çözümü.. ...belki de vardır ama biz becerememiştik (yalan yok) levent sanayi'de -ana kartını değiştirmek lazım- denmişti, fazla uğraşmamış onun yerine belçika'dan aynı ekipmanın EU versiyonunu sipariş etmiştik. Yeni SYNC sistemlerinde belki de software çözüm vardır ama var/yok diyemem ... sonuçta araç elektroniği / yazılım vs. çok biliğim konular değil. (bkn.oldschool mechanic) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Aracim 2.3 grey market ve 143 000 dolar ödedim 50 yil ve performans paket 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Maşallah Maşallah. (ilk ben diyeyim.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 nazar değmesin.. dehşetülvahşet bir alet 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 (düzenlendi) Maaşallah kazasız belasız...Kara şimşek olmuş bu.. Eylül 17, 2015 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Fiyat'ta -sağlam- olmuş ... behhh ... iyi günlerde, sağlık & sıhhat içinde kullanın. Anti-Stress ilacı resmen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Çok sağol dostum araç otomatik vites yoğun trafikte kullaniyorum 14 litre yakit tüketiyor dikkatli biri bunu 12 13 litreye düşürebilir daha sonra detayli iç resimlerini atarim içinin deri ve işçilik kalitesi son derece yeterli bazi forumlarda arabanin abd fiyati şu kadar bu kadar yazanlara bakmayin çok kaliteli bir araç keza abd bmv 5 20 de ayni fiyat şunu rahatlikla söylemeliyim fotojenik bir araç değil gerçekte 3 kat daha gösterişli ve hangi marka fiyati ne olursa olsun hangi aracin yanina çekerseniz karizmasina koca bir çizik atmiş olursunuz bunda çok samimiyim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Çok sağol dostum araç otomatik vites yoğun trafikte kullaniyorum 14 litre yakit tüketiyor dikkatli biri bunu 12 13 litreye düşürebilir daha sonra detayli iç resimlerini atarim içinin deri ve işçilik kalitesi son derece yeterli bazi forumlarda arabanin abd fiyati şu kadar bu kadar yazanlara bakmayin çok kaliteli bir araç keza abd bmv 5 20 de ayni fiyat şunu rahatlikla söylemeliyim fotojenik bir araç değil gerçekte 3 kat daha gösterişli ve hangi marka fiyati ne olursa olsun hangi aracin yanina çekerseniz karizmasina koca bir çizik atmiş olursunuz bunda çok samimiyim araç bizim gezegenden değil çünkü, "efsane" gezegeninden gelmiş çok güzel çok... kazasız belasız, taş değmesin tütütütü... güzel ve haşin bir kombinasyon olmuş. kara süvari gibi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Ben araci aldiğimda dolar 2.50 civariydi resimdeki egzos kafalari daha büyükleriyle değiştirdim şimdi çok daha iyi oldu orjinali arabanin en kötü görünen yeri sesi ise nerdeyse yok denecek kadar az ve kötü mustanga yakişmiyor açikçasi maslakta yaptirdim şimdi harika oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Çok güzel maşallah Yalnız küçük harflerle yazmaya devam ederseniz süper olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Ben araci aldiğimda dolar 2.50 civariydi resimdeki egzos kafalari daha büyükleriyle değiştirdim şimdi çok daha iyi oldu orjinali arabanin en kötü görünen yeri sesi ise nerdeyse yok denecek kadar az ve kötü mustanga yakişmiyor açikçasi maslakta yaptirdim şimdi harika oldu garagemaslak / Emil usta da mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 ARACIMLA İSTANBUL ÇEŞME ARASI GİTTİM BİR MUSTANG LA UZUNYOL YAPMAK HEP HAYALİMDİ maslak İskender usta . sizinle paylaşmak istediğim daha önce bir BMW birde alfa Romeo aracım vardı onlarda keyifli araçlar ama bu başka bir şey dostlar sabah işe gitmek akşam dönmek tam bir keyif verdiğim her kuruşa değdi hemde fazlasıyla sık sık alman arabalarıyla kıyaslanıyor evet onlar kaliteli araçlar ama bir mustang başka bir şey emin olun yanlarına geldiğinizde sizi izlemekten onlarda büyük haz alıyorlar 2015 mustang gerçekten çok yakışıklı dostlar motor ve süratle ilgili teknik bilgileri sizinle paylaşıcam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 doğru tercih... iskender usta harbi ustadır, emil de onun çırağıydı, o da çok iyi iş yapar. Canlı görmek lazım, gerçekten 4 ekimdeki buluşmaya gelirseniz memnun oluruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 gelmeye çalışırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Aracınızı güle güle kullanın, buluşmaya gelirseniz çok güzel olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap