Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2015 One Ford stratejisi ile araçlarını global olarak satmaya başlayan Ford; Mustang'ı Avrupa'ya sunmaya dün başladı. Peki bize nasıl sunulacak? 2.3 ECOBOOST PREMIUM Teknik Detaylar:Üretim fabrikası : Flat Rock, Michigan, USAMotor : 2.3L EcoBoost 310 PSSanzıman : 6 ileri otomatikÇekis sistemi : Arkadan itis / kaydırmalı diferansiyelOturma kapasitesi: 4 kisiJant ebadı : 19 inchBagaj Hacmi : 324 LYakıt Tankı : 59 L 5.0 GT PREMIUMTeknik Detaylar:Üretim fabrikası : Flat Rock, Michigan, USAMotor : 5.0L V8 426 PSSanzıman : 6 ileri otomatik vitesÇekis sistemi : Arkadan itis / kaydırmalı diferansiyelOturma kapasitesi: 4 kisiJant ebadı : 19 inchBagaj Hacmi : 324 LYakıt Tankı : 61 L Bunlar ilk parti araçlar, akabinde Manuel ve Convertible seçenekleri de sunulacak. GÜNCELLEME Fiyatı 365 bin TL. Malum Abd'de opsiyon sunulan Performans Paketi avrupa için standart olmuştu. Neydi bunlar? Yeniden ayarlanan yaylar,burçlar ve monotube arka amortisörler.Ek soğutma kapasitesi - Pist günlerinde dayanıklılık için-Motor ve kabin arasındaki panel ile kuleler arası K-brace bağlantısıDaha kalın arka salınım yönetim barı (sway bar)Özel ayarlı ABS, ESP ve elektrik destekli direksiyon Şimdi genel olarak bize sunulacak olan donanımlara gelelim; Lastik tamir kitiSeçilebilir sürüş modlarıDireksiyondan vites değiştirme (otomatik vites) -------------- 19’’ jantlar*Kapılarda krom çıtalar (sadece Fastback)** Özel kapı döşemesi & ön konsolKromajlı çift egzozXenon ön farlarLED arKA lambalarArka difüzörYağmur sensörüOtomatik yanan ön farlar -------------- Kendiliğinden kararan iç dikiz aynasıAmbiyans aydınlatmaÇift bölge otomatik klimaPremium kapı döşemesiDeri döşemeDeri el freniKapı döşemesi ve dikişler**Isıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar -------------- Sürücü & ön yolcu ön hava yastıklarıYan hava yastıklarıDiz hava yastığıAlarmUzaktan kumandalı merkezi kilitArka park sensörüFord Acil Yardım -------------- Shaker Pro-Audio (12 hoparlör)Sync 2 & BT8’’ dokunmatik ekranNavigasyon -------------------------------------------------------- *Jantlar Siyah iç döşeme ile gri renkli; Seramik Beyaz & Bordo iç döşeme ile siyah renkli olarak sunulmaktadır. **Siyah iç döşeme ile sunulmaktadır. Ebony Jantlar ise şöyle Siyah olanlar sol üst, gri olanlar alt sıra. İç Mekan Seçenekleri Siyah Seramik Beyaz Bordo 19'' Jant Diğer renklerin isimleri ve iç mekan seçim opsiyonları Özel Sarı Renk Örneği (Ç)almadan, link ile paylaşmak mümkündür. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Akşama akşam nasıl canım çektii.. Eline emeğine sağlık Yakup. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yakup yalnız performans paketin janti bu değil 5 kollu siyah bir jant( her kol 2ye bölünmüş sekilde ) Mustangin avrupa tanıtımında kullandığı jant ön siparişe alınmıştı ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yakup yalnız performans paketin janti bu değil 5 kollu siyah bir jant( her kol 2ye bölünmüş sekilde ) Mustangin avrupa tanıtımında kullandığı jant ön siparişe alınmıştı ya Amerika'nın jantı farkı olabilir ona bakma, Avrupa'nın premium paketi böyle geliyor; en pahalı seçenek (ek 400Euro) bu şuan daha ne istiyongg Standart'ı bu, premium olanı metalik olan. Avrupa jantları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Amerika'nın jantı farkı olabilir ona bakma, Avrupa'nın premium paketi böyle geliyor; en pahalı seçenek (ek 400Euro) bu şuan daha ne istiyongg Standart'ı bu, premium olanı metalik olan. Avrupa jantları Kırmızı arabadaki GTnin PP janti. Ecoboostun PP janti en soldaki değil mi ? Amerika için konusuyorum tabi. Ecoboosta GTdeki janti koyuyorlarsa eyvallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 İkisinde de en sağdaki jant var, yukardaki tanıtım aracındakinin gri olanı sadece siyah değil. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Mustang'in Türkiye satış takvimi belli mi? 2.3L olan versiyonu ciddi düşünen bir arkadaşım var. Galiba havalandırma ızgaralarının oradaki göstergeler üst pakette yer alıyormuş ve onu alma niyetinde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 bizim sipariş ettiğimiz ilk parti Ağustos'ta geliyor. Tahmin ediyorum fuar sırasında veya sonrasında son kullanıcı için sipariş opsiyonunu açarlar. Fuar'da Mustang olacak, kuZu ilk elden görülebilir ... bilginize. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Keşke tıklamasaydım bu başlığı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 bizim sipariş ettiğimiz ilk parti Ağustos'ta geliyor. Tahmin ediyorum fuar sırasında veya sonrasında son kullanıcı için sipariş opsiyonunu açarlar. Fuar'da Mustang olacak, kuZu ilk elden görülebilir ... bilginize. Kaan abi o ilk partinin içinde kaç araç ve renkler nedir ? Bir Oxford beyaz vardi onu söylemiştin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Kaan abi o ilk partinin içinde kaç araç ve renkler nedir ? Bir Oxford beyaz vardi onu söylemiştin yanlış bilmiyorsam 20 tane falan kuZu geliyor, çoğu EB ... sadece bir kaç tane 5,0 var. Diğer araçların renklerini bilmiyorum ama biz beyaz eb sipariş ettik (kendimize) sonuçta gelen araçların hepsi sahipli ... o partide boşta araç yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 yanlış bilmiyorsam 20 tane falan kuZu geliyor, çoğu EB ... sadece bir kaç tane 5,0 var. Diğer araçların renklerini bilmiyorum ama biz beyaz eb sipariş ettik (kendimize) sonuçta gelen araçların hepsi sahipli ... o partide boşta araç yok. Vay be eylül gibi yollarda görebileceğiz demekki. Dölar düşerse normallere birde otvde düzenleme olursa kapını çalarım abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Dölar düşerse normallere birde otvde düzenleme olursa kapını çalarım abi ne kadar inandın buna Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 ne kadar inandın buna yaani olursa işte. Şartlar elverirse isterim tabi bir mustang Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2015 bizim sipariş ettiğimiz ilk parti Ağustos'ta geliyor. Tahmin ediyorum fuar sırasında veya sonrasında son kullanıcı için sipariş opsiyonunu açarlar. Fuar'da Mustang olacak, kuZu ilk elden görülebilir ... bilginize. Çok uzak değilmiş. Fuarda görmeye gidecekti. Söyleyeyim, bir ara çayını içmeye gelsin 2.3L EB'lerin yaklaşık belirlenmiş bir fiyatı var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap