Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Konuya girince aklıma geldi. Ben bir yeşil Mustang gördüm, şimdi de Kadriye'ye soruyorum hatırlıyor musun diye. Yooo dedi nerde gördük iyi misin. Ben sanırım rüya gördüm Arabalar geldi sanıyordum bu sebeple. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Arabalar geldi sanıyordum bu sebeple. ... ama geldi. Yani, Gölcük liman sahasında yatıyor araçlar ... belki aradan birileri (mesela Holding'ten bir abi) kendi kuZu'sunu kapıp plakalamıştır. Olasılık dışı değil, benzer -sızma- hareketlerini Mondeo SW'ler ilk geldiğinde de yaşamıştık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yok ya rüya o rüya, mutlaka telefonla foto çekerdim o an. Ankara'da otogar giderken taksi de gördüm diye aklımda kalmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yok ya rüya o rüya, mutlaka telefonla foto çekerdim o an. Ankara'da otogar giderken taksi de gördüm diye aklımda kalmış gri market olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 gri market olmasın Yok abi, bizimki görse hatırlardı. Bende düşündüm yok öyle bir araba Rüyamda görmüşüm. Ben rüyalarımı genelde hatırlamam çünkü gerçek sanıyordum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 @Yakup Çağatay patron yok mu @testuser'ın Hacettepe de sana derman olacak tanıdık bir hocası biraz desteğe ihtiyacın var gibi geldi, fordizm kurbanı olma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Fordizm sizde bende değil Sürekli binen hakkında konuşan ona mal alan sizsiniz biz işimizi yapar park ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Fordizm sizde bende değil Sürekli binen hakkında konuşan ona mal alan sizsiniz biz işimizi yapar park ederiz tamam buldum, @Doğan Kurban di mi bu... neyse mustang'in içine etmeyelim. gelsinde müshil içip test etmeye gideriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 neyse mustang'in içine etmeyelim. gelsinde müshil içip test etmeye gideriz Ben gelmem ne halin varsa gör.Kıyamam o güzelim arabaya.Ya bak senin yüzünden efsaneye gidip araba dedim.Hadi Mert soyadını kullan yürü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yalnız araba test aracı değil Avantajı fırsata çevirelim bari 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Yalnız araba test aracı değil Avantajı fırsata çevirelim bari arabanın sahibi -şuanda varsa,yada diğerlerinin sahiplerinden biri- bunları okuyorsa ne gülüyordur bize varya, o halini düşündükçe benim gülesim geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 E beeen işte o. Mert sana gülüyorum. Söz gelsin bir gün senindir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Ben bir yeşil birde kırmızı renk gördüm ikiside kadıköy semalarında geziyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Taze bilgi.. 2,3lt Fastback : 130k USD V8 Fastback : 147k USD 2,3lt Convertible : 142k USD V8 Convertible : 160k USD 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Taze bilgi.. 2,3lt Fastback : 130k USD V8 Fastback : 147k USD 2,3lt Convertible : 142k USD V8 Convertible : 160k USD vicdansızsınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap