murat çoban Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2015 merhaba, arkadaşlar sis farı ile ilgili paylaşım göremedim..eğer varda burada meşgul ediyorsam kusura bakmayın.. Ben focus 2001 ghia kırılan sis farını sökmeye kalktım fakat beceremedim.Yardım edecek var mı? eğer resim video vs var ise yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Klavuz'unuz da aynı şeyleri söylemekte, kaza sonrası bir yere kaymış belli ki, incelemeniz gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Merhaba iletinizi yeni başlık olarak taşıyacağız o vakte kadar buradan devam edelim, abd menşeili araçların için yan kısımda metal parça varmış sanırım bizimkilerde bu yok. Bakmaya devam ediyorum; Video http://youtu.be/bTytRHFCCpU 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 murat çoban Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Merhaba, Sis farı camı kırıldı, sökmek için alt panjuru söktüm, bir vidası var sis farının fakat çıkmıyor.foto eklenek isterim fakat mümkün degil galiba..yardımcı olmak isteyen arkadaşıma resim mail ile yollayabilirim.Ustaya götürsem sis farı fiyatından fazla işçilik istiyor... yardım bekliyorum, sayglar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 murat çoban Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 İlgin icin cok tesekkür ederim arkadaşım.bizde her konu da oldugu bu da zorlastrlmış eger kendim halledebilirsem 100-150 tl cebimde kalacak.umutla bekliyorum...tekrar tesekkur ederim Kaza yapmadım..digeri saglam ondada klips yok.Yolda taş vs kırdı muhtemelen.. Sag altta bir vida vardı sadece..onu söktum fakat sol üst civarı bi sey tutuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
murat çoban
merhaba,
arkadaşlar sis farı ile ilgili paylaşım göremedim..eğer varda burada meşgul ediyorsam kusura bakmayın..
Ben focus 2001 ghia kırılan sis farını sökmeye kalktım fakat beceremedim.Yardım edecek var mı? eğer resim video vs var ise yardımcı olurmusunuz?
teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap