Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
focus 3 otomatik şanzuman da yakıt tüketim çok yüksek bunun önüne nasıl geçilir mi. bazen 80 litre bile gösteriyor ama hiç bi zaman 15L altına düşmedi
Yardımcı olursanız sevinirim
Soru
Yunus Demiray
focus 3 otomatik şanzuman da yakıt tüketim çok yüksek bunun önüne nasıl geçilir mi. bazen 80 litre bile gösteriyor ama hiç bi zaman 15L altına düşmedi
Yardımcı olursanız sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
5
4
3
Popular Days
Ock 22
15
Ock 23
7
Mar 23
3
Mar 26
3
Top Posters For This Question
Mert Yürüyen 8 posts
Ersin Kocaman 5 posts
Yunus Demiray 4 posts
Volkan Ö. 3 posts
Popular Days
Ock 22 2015
15 posts
Ock 23 2015
7 posts
Mar 23 2015
3 posts
Mar 26 2015
3 posts
Popular Posts
Kutluhan A.
Ya fakında değilsiniz Mustang falan kullanıyorsunuz (ki o bile bu kadar yakmaz herhalde) ya araba fena halde bozuk. Acemilikte olabilir ama bu kadar etkileyeceğini sanmam.
Kaan Yagizer
4x4 Kuga ICA AWD otomatik ile şehir içi 11-11,5lt/100km yapıyorum hem de iş çıkış saati dur-kalk trafikte. 20km'lik yolu 1 saat, 1,15'te ancak katediyorum (bkn.gelmedi hala kör olasıca metro...pIFF) 1
Alperen G.
En fütursuz kullandigim zamanlarda 550km'yi geciyorum.. O zaman bile depoyu doldurdugumda depoda 7-8 litre benzin oluyor. Sakin kullanimda 650-700km arasi yapabiliyorum... Tabi bunun tamami sehir ici.
Bu soruda 36 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap