Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar yeni aldığım mcaf3 trend x arabamdan pişmam olmamım nedeni neden steyl donanım almadığımdan dolayıdır.arabayı alırken bayii bana fiyat konusunda hiç yardımcı olmadı çok rahat steyl alabilirdim .donanımlarını pek fazla anlatmadı .bende zaten steyl nın özelliklerini pek kullanmam diye hiç üzerine düşmedim ama aldıktan sonra neden üst donanımını almadım diye çok pişmanlık duyuyorum .Arabamı alalı 40 gün oldu şimdi arabaya ceza verdim yalnızca 200 km yaptım pek kullanmıyorum yapacak birşeyde yok aldık birkere .bu benim ilk sıfır arabam acaba her araba alanda benim gibi aldıktan sonra keşke üst donanımın alsaydım diyemi düşünüyor.Ben mi kafama çok takıyorum.bu arada trent x arabamın en ufak kötü yanı yok çok güzel alacak ve kullanan arkadaşlara bunuda ifade etmek isterim.
Soru
Şükrü Ersin
Arkadaşlar yeni aldığım mcaf3 trend x arabamdan pişmam olmamım nedeni neden steyl donanım almadığımdan dolayıdır.arabayı alırken bayii bana fiyat konusunda hiç yardımcı olmadı çok rahat steyl alabilirdim .donanımlarını pek fazla anlatmadı .bende zaten steyl nın özelliklerini pek kullanmam diye hiç üzerine düşmedim ama aldıktan sonra neden üst donanımını almadım diye çok pişmanlık duyuyorum .Arabamı alalı 40 gün oldu şimdi arabaya ceza verdim yalnızca 200 km yaptım pek kullanmıyorum yapacak birşeyde yok aldık birkere .bu benim ilk sıfır arabam acaba her araba alanda benim gibi aldıktan sonra keşke üst donanımın alsaydım diyemi düşünüyor.Ben mi kafama çok takıyorum.bu arada trent x arabamın en ufak kötü yanı yok çok güzel alacak ve kullanan arkadaşlara bunuda ifade etmek isterim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
10
9
7
Popular Days
Ock 23
35
Şbt 27
17
Şbt 28
11
Ock 22
7
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 15 posts
Şükrü Ersin 10 posts
Mert Yürüyen 9 posts
hüseyin ipek 7 posts
Popular Days
Ock 23 2015
35 posts
Şbt 27 2015
17 posts
Şbt 28 2015
11 posts
Ock 22 2015
7 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...kendi adıma konuşayım. Ben aracın yürürü, aktif - pasif güvenliğine bakarım. Gerisi olmasa da olur. ...Araba içinde yüzüyüyorum, hatta iki gündür Cadillac Escalade kullanıyorum (gırgırına)
Cem Boneval
Şükrü Bey iki türlü yaklaşım vardır, birincisi elindekinin kıymetini bilmek ve onunla mutlu olmak, ikincisi elde edemediğin için hayıflanmak. Hangi yolu seçeceğiniz size kalmış, ama ilkinin daha keyi
Şükrü Ersin
Arkadaşlar son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var ,buraya kadar . Bu gün arabamı satmış bulunmaktayım.Siz siz olun alacağınız araba hakkında çok araştırma yapın.Bu araba sitesi gibi sitele
Posted Images
Bu soruda 78 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap