Ayaz Bulut Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Dizel arabalar yüz bin km den sonra hesaplı satılmaya başlıyorlar Temiz düşük km bulmanızı tavsiye ederim .onuda bulması epey zor denk düşürmek lazım.yeni araba alanlardan veya ev almak için satanlardan . yüzbin km üzerine zaten bakmıyorum şükrü bey en az bi 5-6 sene binmek için düşük km tercihim çağımızın hastalığı olan paraya illaki bi focus sahibi yakalanacaktır sabırla bekliycem ) 2009 da anahtarsiz calistirma yok km de yuksek oluyo cogunlukla. düşük km bulursam anahtarlı olsun hiç sorun değil aslında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 10 gün once 2010 tdci hb titanium firtina gri araci 65 bin km. de 42 bin tl. ye aldim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 2013 kasımda 2011 tdci hb titanyum 24000 km olan aracımızı 45.000 e sattık.şuan piyasanın biraz daha yüksek olduğunu düşünürsek 40 45 arası fiyatlar normaldir benim fikrimce... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap