Ersin Uzundere Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2015 Arkadaşlar merhaba kendi çapımda ufak bir çalışma yaptım sizlerle paylaşmak istedim.Bagaj fren lambası kaplama deneme diyebiliriz.Bir kaç kişide gördüm ekte sizlerle paylaşmak istedim.Pazartesi yapılmış resimleri paylaşıcam herkese iyi akşamlar.Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Elinize sağlık.bagaj stobu bukadar büyükmü f3 lerde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Bunun yerine orjinal Focus 3 stilinde Focus yazısı bulursanız daha şık olacağı kanısındayım. Bu biraz apaçi durur gibi geldi bana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 http://www.aliexpress.com/snapshot/6087658915.html?orderId=62098053907763 Zamanında almıştım ama takmak görmek nasip olmamıştı ama çok şık olduğu kesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 http://www.aliexpress.com/snapshot/6087658915.html?orderId=62098053907763 Zamanında almıştım ama takmak görmek nasip olmamıştı ama çok şık olduğu kesin. Aynısı bende var, ben görmesemde çok fazla olumlu yorum aldım gerek arkadaşlardan gerek trafikteki diğer Focus sahiplerinden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Çok şık çok ilgi çekeceği kesin tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Aksesuarcılarda istediğiniz yazıyı yazdırıp yapıştırabilirsiniz. Ben aracımın renginde oğlumun adını yazdırıp yapıştırdım. Çokta hoş oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersin Uzundere Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 günaydın ibrrahim, tabiki büyük değil stop ölçülerinde oluyor. 36 cm/5 cm .tşk. yorumlar için tşk.sadece bir deneme benimkisi.canlı olarak bir görelim inşallah fırsat bulabilirsem işimden yapıcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Benim yaptırdığım kaplama bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersin Uzundere Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Uygulama tamam.Resmin biraz kalitesi düşük oldu.Saygılar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Aslında bu uygulamanın stop içine yapılması daha güzel sonuçlar veriyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersin Uzundere Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Doğan bey katılıyorum içten yapılması daha doğru bencede inşallah oda olacak.biraz böyle gitsin nasıl olsa şablon var teşekkür.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap