Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2015 Splash data şifreler hakkında bilgiler aktarmış; Listeye dikkat edersek en fazla kullanılanlar kısmında tek otomobil modeli var o da, Mustang Bu listenin özelliği; bol kullanılması ama yapısı gereği güvenliğinin az olması, şifrelerinizin güvenilir olması için içerisinde Büyük harf, küçük harf, sayı ve işaretler bulundurulması tavsiye edilir. Gördüğünüz gibi listenin tamamı tek düze ve kolay belirlenmiş iCloud, picassa, yeni icad cloud'lar vb vakaları yaşanmasın siz daha dikkatli olun Haber detayları: http://splashdata.com/press/worst-passwords-of-2014.htm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Iyi yaw yeni şifreler öğrendik[emoji1][emoji1] 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Aha yav benim pwlerin hepsini yayınlamışsın Abicim yav 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Güncel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 bi ek yapayım ido şifreli kapılar : 2587 / 2589 / 8520 / 0258 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Kredi kartı mı onlar abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Şimdi, Mete Turfan yazdı: Kredi kartı mı onlar abi onlarınki de genelde 1903 - 1905 - 1907 idi... artık bankalar kabul etmiyor diye biliyorum böyle tarihleri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 3 dakika önce, Ahmet A. yazdı: onlarınki de genelde 1903 - 1905 - 1907 idi... artık bankalar kabul etmiyor diye biliyorum böyle tarihleri Zaten onlara şifre beğendirmek sıkmaya başladı artık. O şifre olmaz, o hiç olmaz, o olur mu yaa yapma, onu kullandın, onu mu kullanacaksın, vs... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 3 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Zaten onlara şifre beğendirmek sıkmaya başladı artık. O şifre olmaz, o hiç olmaz, o olur mu yaa yapma, onu kullandın, onu mu kullanacaksın, vs... Şifre değişikliği yapacak diye internet bankacılığı kullanmak istemiyorum benzer şifreleri yazsam onu kullansın diyor farklı yazsam unutabilirsin diyor . Diyorum ya makineler hayatimiza girince herşey bozuldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Benim tüm hesaplarımda kullandığım şifre aynı: F1o2c3u4s5. Kolay kırılmaz, kolay unutulmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Zaten onlara şifre beğendirmek sıkmaya başladı artık. O şifre olmaz, o hiç olmaz, o olur mu yaa yapma, onu kullandın, onu mu kullanacaksın, vs... Demek ondan diyorlar paran mı var derdin var diye :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 28 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Benim tüm hesaplarımda kullandığım şifre aynı: F1o2c3u4s5. Kolay kırılmaz, kolay unutulmaz. Ben açıyorum cepteli focus mu yapıcam şifreyi. F..3 o..6 c..2 u..8 s..7 oluyor şifre 36287. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Şimdi, H. Cenk yazdı: oluyor şifre 36287 Sonra cevap geliyor, en az 6 karakter olmalı, büyük ve küçük harf de içermeli diye ve sen de basıyorsun küfürü (bkn. senin güvenliğini ciddiye alan adama dayak) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 https://howsecureismypassword.net/ adresinden oluşturacağınız şifrenin tahmini kırılma ihtimalini süre olarak test edebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Koruma yoksa tabii. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap