Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 (düzenlendi) 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Benim tüm hesaplarımda kullandığım şifre aynı: F1o2c3u4s5. Kolay kırılmaz, kolay unutulmaz. Hocam sizin şifrenin reytingi fena değil Lakin İfşa oldu değiştirmekte yarar var Sonunda (.) nokta da varmış o halde biraz daha güvenli ancak yine de ifşa oldu Mart 8, 2017 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 44 dakika önce, Ergün YILDIZ yazdı: https://howsecureismypassword.net/ adresinden oluşturacağınız şifrenin tahmini kırılma ihtimalini süre olarak test edebilirsiniz. 33 MILLION YEARS Diyor sistem maşallah şifreme Yakup'un dediği gibi büyük küçük harf ve rakam kombinasyonu ile daha güvenli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 İyiymişim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Şifre kullanmıyorum. Gözümden tanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 2018 çıktı ? https://www.teamsid.com/splashdatas-top-100-worst-passwords-of-2018/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 12 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 2018 çıktı ? https://www.teamsid.com/splashdatas-top-100-worst-passwords-of-2018/ 20. fena değilmiş yine de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 (düzenlendi) Ben parmak basıyorum?. Benim standart bir şifrem var,her yere onu kullanıyorum.Kafa karışıklığı olmuyor.Fakat şu bankalar şifre değiştir deyince işte o zaman kilitleniyorum.Yeni yaptığım şifreyi de çoğu zaman unutuyorum.. Aralık 18, 2018 suat coşkun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 17 dakika önce, suat coşkun yazdı: Yeni yaptığım şifreyi de çoğu zaman unutuyorum.. Onlar en kötüsü vallahi. Ben telefon rehberine kaydediyorum. Yoksa bende kesin unutuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 7 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Onlar en kötüsü vallahi. Ben telefon rehberine kaydediyorum. Yoksa bende kesin unutuyorum. Banka ismi yazma bari rehbere ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Şimdi, Onur Sezgin yazdı: Banka ismi yazma bari rehbere Yazmaz herhalde.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 6 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Banka ismi yazma bari rehbere ? Tabi ki de o kadar değil. ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 2 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Tabi ki de o kadar değil. ? Bende 1password diye uygulama var ücretli orda duruyor şifreler... diğer saçma sapan sitelere üye olmam gerekirse bu ilk 20 arasında bulunabilcek bir şifre kullanıyorum ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 19 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: 20. fena değilmiş yine de. yabancı klavyede shift 123456 sanırsam o abi. Geçen cyber security dersinde DEFCON'da wireless security üzerine sunum yapmış biri geldi, iphone'da wireless internet paylaşıp ilk 4 hanesini bildiğimizi varsayarak 8 haneli şifrenin son 4 hanesini nümerik olarak tahmin etmeye çalıştık. Sıralı tahmin yaptı, 0000'dan 9999'a kadar, şifreyi de hoca bilinçli olarak 9998 filan yaptıydı, 10 saniye sürdü kırması. Dictionary attack, sözlük saldırısı gibin şeyler ciddi kolaylaşmışken, siz siz olun şifrenizi en az 8 karakterli ve mümkünse içinde rastgele, sözlük dışı bir şeyler katarak koyun. Bu arada ben bu konuyu görmemişim, gidip gerçek şifrenizi öyle internet sitelerine filan yazmayın, yazdığınız varsa da hemen değiştirin. Şu eskisi kadar geçerli değil sözlük saldırıları söz konusu olduğunda: ama tabiki de kaç kelimeden oluştuğu, kaç karakter olduğu, rakam içerip içermediği bilinmeyeceğinden uzun basit şifreler, kısa kompleks şifrelerden her zaman daha güvenli ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap