Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Ben asıl superchips sonrası Hakan abinin yorumunu bekliyorum. RS'e ne gerek var, benim arabayı vereyim sana 6-8 Mart Ankara'dayım, arar hatırlatırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 6-8 Mart Ankara'dayım, arar hatırlatırım... Ben ve tanerde aynı tarihte orda olucaz [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Ben asıl superchips sonrası Hakan abinin yorumunu bekliyorum. Şöyle birşey mi olacak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 6-8 Mart Ankara'dayım, arar hatırlatırım... Memnuniyetle bekleriz, o tarihe kadar yapılacaklar listem tamamlanamaz muhtemelen ama bir ön gösterim yapabiliriz sanırım. Şöyle birşey mi olacak ? Bize değil size nasıl göründüğü önemli, bekliyoruz yorumları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Netice? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Netice? Kötü haber : Bugün yoğun kar yağışı sebebi ile gidemedim. İyi haber : Elemanlar abi sen gelemezsen biz geliriz dediler, yarın sabah gelecekler ve iş yerimde yapacaklar. Hizmeti görüyormusunuz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Kötü haber : Bugün yoğun kar yağışı sebebi ile gidemedim. İyi haber : Elemanlar abi sen gelemezsen biz geliriz dediler, yarın sabah gelecekler ve iş yerimde yapacaklar. Hizmeti görüyormusunuz Çatladık meraktan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Çatladık meraktan. Bende öyle 11:30'da yola çıktılar 60km. mesafeden gelecekler bekliyoruz bakalım, ama bu havada test sürüşü olmaz Yani çok basit bir iki denemeden öteye geçilmez heralde. Sürekli ESP ye yüklendiği için Sprint Booster'ı bile kapattım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Bunun yerine chip yaptırmak daha mantıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Bunun yerine chip yaptırmak daha mantıklı Neden? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Bunun yerine chip yaptırmak daha mantıklı Ayrıca; 1. Neyin yerine? 2. Chip yaptırmak ne demek? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Çatladık meraktan. İşlem tamam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 İşlem tamam Hayırlı olsun, yakın zamanda ilk intiba ve yorumlarınızı bekleriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazılım BTG maslak eşliğinde yüklendi, orjinal ecu bilgileri okundu mail ile gönderildi ve mail yoluyla alınıp tekrar ecu'ya yazıldı, bu hava / yol şartlarında test mümkün değil ama küçük bir şürüş yaptım 423 Nm. tork kendini iyi hissettiriyor. Belli ki Sprint booster ile beraber çok iyi iş çıkaracaklar. Not ettiğim birkaç veriyi ilerleyen zamanlarda karşılaştırmaya çalışacağım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazılım BTG maslak eşliğinde yüklendi, orjinal ecu bilgileri okundu mail ile gönderildi ve mail yoluyla alınıp tekrar ecu'ya yazıldı, bu hava / yol şartlarında test mümkün değil ama küçük bir şürüş yaptım 423 Nm. tork kendini iyi hissettiriyor. Belli ki Sprint booster ile beraber çok iyi iş çıkaracaklar. Not ettiğim birkaç veriyi ilerleyen zamanlarda karşılaştırmaya çalışacağım. 1+1=3 oluyor ikisi bir arada. Ben hepsini ayrı ayrı test ettim ve bir arada kullanımını çok beğenerek almıştım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap