Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazılım BTG maslak eşliğinde yüklendi, orjinal ecu bilgileri okundu mail ile gönderildi ve mail yoluyla alınıp tekrar ecu'ya yazıldı, bu hava / yol şartlarında test mümkün değil ama küçük bir şürüş yaptım 423 Nm. tork kendini iyi hissettiriyor. Belli ki Sprint booster ile beraber çok iyi iş çıkaracaklar. Not ettiğim birkaç veriyi ilerleyen zamanlarda karşılaştırmaya çalışacağım. Bir terslik olmazsa haftaya gidicem bende. Nasıl biryer yaptıklarının farkındalar mi yoksa paldır küldür mü yapıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Bir terslik olmazsa haftaya gidicem bende. Nasıl biryer yaptıklarının farkındalar mi yoksa paldır küldür mü yapıyorlar Ben BTG Maslak'da yaptırmadım onlar sadece telefon ile yardımcı oldular, işlem çok basit ECU'ya bağlanıyorsun orjinal yazılımı okuyup bilgisayara kaydediyor, bu yazılımı mail atıyorsun 10-15 dk. sonra yeni yazılımı mail atıyorlar bu yazılımı tekrar bilgisayar vasıtasıyla ECU'ya kaydediyorsun bitti ! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 (düzenlendi) hayırlı olsun, ayrıntılı yorumları bekliyoruz... ayrıca, ne kadara yaptılar ? fikrimiz olsun... Şubat 12, 2015 Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2015 ayrıntılı yorumları bekliyoruz... Geçen hafta havalar iyi iken 1.000 km yol yaptım (yazılımsız) bu hafta hava şartlarından dolayı ancak evden işe günlük 3km. yol yapıyorum motor ısınmadığı ve yollar kar-buz olduğu için ağır ağır gidip geliyorum, denemek için havaların iyileşmesi lazım ama ilk izlenimim şu: motor eskisine göre daha rahat çalışıyor sanki biraz daha sessiz sakin, titreşimden dolayı meydana gelen sesler vardı (metal sesi değilde motorda bir yerlerde plastik aksamlar birbirine çarpıyor gibi)servise götürmeyi planlıyordum onlar kayboldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 bende superchipsli oldum (bir saat kadar önce) 5-10 km kullanmama rağmen hissedilir bir tork artışı olduğunu ve hızlanmanın daha iyi olduğunu söyleyebilirim aracın torku dizellerdeki gibi hissedilir oldu. ağzım kulaklarımda anlayacağınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 bende superchipsli oldum (bir saat kadar önce) 5-10 km kullanmama rağmen hissedilir bir tork artışı olduğunu ve hızlanmanın daha iyi olduğunu söyleyebilirim aracın torku dizellerdeki gibi hissedilir oldu. ağzım kulaklarımda anlayacağınız Nerde yaptirdiniz? Ve araç neydi 1.6 ecoboost mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 ankarada fm tunning de yaptırdım, btg maslak'ın bayisi, araç mondeo 1.6 eb Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pedal-tuning-167868434/detay/ Buda başka bi markanın ama fiyat aynı tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pedal-tuning-167868434/detay/ Buda başka bi markanın ama fiyat aynı tabi Sordun soruşturdunda sen ne yaptın birader? Merakla bekliyoruz bak. Yanlız insanlar bu ara çok sevdi beygir çiftliği işletme işine 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Sordun soruşturdunda sen ne yaptın birader? Merakla bekliyoruz bak. Yanlız insanlar bu ara çok sevdi beygir çiftliği işletme işine Benim planim bugün gitmekti ama istanbul felç suan. Evde bir pazar havasi babamda evde yarinda boyle olur Cuma duzelirse gidicem havayi bekliyorum yani sonra. 145 hp 320 tork Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Benim planim bugün gitmekti ama istanbul felç suan. Evde bir pazar havasi babamda evde yarinda boyle olur Cuma duzelirse gidicem havayi bekliyorum yani sonra. 145 hp 320 tork Superchips değil herhalde? 134bg 314nm olmadığına göre? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 bende superchipsli oldum (bir saat kadar önce) 5-10 km kullanmama rağmen hissedilir bir tork artışı olduğunu ve hızlanmanın daha iyi olduğunu söyleyebilirim aracın torku dizellerdeki gibi hissedilir oldu. ağzım kulaklarımda anlayacağınız Hayırlı olsun, zevkli birşey beygir çiftliği işletmek canım hele ki Sprint booster'da varsa tadından yenmiyor beygirler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Superchips değil herhalde? 134bg 314nm olmadığına göre? Yok hayır superchips. 19 hp 44 tork vermiyor superchips. 29 hp 48 tork veriyor. Siz "bhp" ile "hp" arasındaki farktan yanıldınız. İngiltere sitesinde 21 bhp yaziyor çünkü 19da değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yani nakitte indirim yapılır demiş sabri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Ali baba bir Çiftliğine Dönüyor bu iş [emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap