Kaan Yagizer Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2015 Mart ayında düzenlenen Cenevre Otomobil fuarına gitmeyi planlıyorum. Detaylar ile ilgili olarak Ford-EU'dan tanıdığım ve kişisel olarak muhabbetimizin bulunduğu bir arkadaşı aradım. ...hoşbeşten sonra. - Ya ben Cenevre'ye gelicem, fuara ... bana araba ayarlarsınız dimi? - Tabi ki. - Mustang ayarlarmısın peki? - (güler) Sen Mustang'da rahat edemezsin ki, zaten ne yapacaksın Mustang'ı? Cenevre'de anlaşmalı otelimiz var (gecesi 77 Euro imiş..) orası da fuara yakın. Biz servis koyacağız, Ford ekibini otelden alıp fuara götürecek getirecek. - Araba lazım ya ... sağa sola giderim belki. - ...tamam bir araba ayarlarız o zaman. - Ne ayarlarsın peki? - Bilmiyorum, seyahat tarihin belli olunca mail atarsın, güzel bir araç ayarlarım. - Mustang kesin olmuyor dimi? - Yok - Hiç mi olmuyor peki? - Evet - Evet dedin, yani bana Mustang ayarlıyorsun... değil mi? - (küfreder) - Ben sana böyle mi yapıyorum ama? ...aaa ayıp be! - Mondeo ayarlarım - ST olur mu? - .....dıııt - dıııt - dıııt (telefon kapanır) 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Mart ayında düzenlenen Cenevre Otomobil fuarına gitmeyi planlıyorum. Detaylar ile ilgili olarak Ford-EU'dan tanıdığım ve kişisel olarak muhabbetimizin bulunduğu bir arkadaşı aradım. ...hoşbeşten sonra. - Ya ben Cenevre'ye gelicem, fuara ... bana araba ayarlarsınız dimi? - Tabi ki. - Mustang ayarlarmısın peki? - (güler) Sen Mustang'da rahat edemezsin ki, zaten ne yapacaksın Mustang'ı? Cenevre'de anlaşmalı otelimiz var (gecesi 77 Euro imiş..) orası da fuara yakın. Biz servis koyacağız, Ford ekibini otelden alıp fuara götürecek getirecek. - Araba lazım ya ... sağa sola giderim belki. - ...tamam bir araba ayarlarız o zaman. - Ne ayarlarsın peki? - Bilmiyorum, seyahat tarihin belli olunca mail atarsın, güzel bir araç ayarlarım. - Mustang kesin olmuyor dimi? - Yok - Hiç mi olmuyor peki? - Evet - Evet dedin, yani bana Mustang ayarlıyorsun... değil mi? - (küfreder) - Ben sana böyle mi yapıyorum ama? ...aaa ayıp be! - Mondeo ayarlarım - ST olur mu? - .....dıııt - dıııt - dıııt (telefon kapanır) Abi ben kendimi gördüm burada, özellikle sabahki yazışmalarımızı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Kaan sana refakat edebilir miyim? Otel fiyatı makul geldi. Kurum doktorumuz falan dersin, olmadı SYNC 112 bağlantısında çalışıyor dersin... Ayrı araba istemem, seninle gezerim ama Ford çalışanı statüsünden otelde kalırım ve fuara girerim değil mi? Nasıl? Evet değil mi? Hah güzel... Uçak nasıl ayarlayacağız? (Burada mesajı silme isteği ile tarayıcının kırmızı çarpısına bastın) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Oğlumun, araba kullanmak için benle olan sohbetine benzer gibi [emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Kaan sana refakat edebilir miyim? Otel fiyatı makul geldi. Kurum doktorumuz falan dersin, olmadı SYNC 112 bağlantısında çalışıyor dersin... Ayrı araba istemem, seninle gezerim ama Ford çalışanı statüsünden otelde kalırım ve fuara girerim değil mi? Nasıl? Evet değil mi? Hah güzel... Uçak nasıl ayarlayacağız? (Burada mesajı silme isteği ile tarayıcının kırmızı çarpısına bastın) tek tek gidelim... Kaan sana refakat edebilir miyim? ...tabi ki. Otel fiyatı makul geldi. evet ... oda + kahvaltı 77Euro, Cenevre'de hem de fuar zamanı bu fiyatı ancak büyük firmalar atıyorum 500 oda rezervasyonu ile alır. Büyük ihtimal yat - zıbar - odan temiz - daha ne istiyorsun? tadında otel olacaktır, kent merkezine de uzakta yer alacaktır ama zaten arabayı onun için talep ettim. Ayrı araba istemem, seninle gezerim ama Ford çalışanı statüsünden otelde kalırım ve fuara girerim değil mi? o dert değil, bize zaten fuarlarda employee / visitor kartı veriyorlar ... akreditasyona bir isim daha ekleriz, olur biter. Uçak nasıl ayarlayacağız? Ben genelde thy ile gidiyorum, neredeyse her gün en az bir ama genelde bir kaç uçuşları var (cenevre'ye) 9 Mart'ta gidip , 11 Mart'ta dönmeyi planlıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Kaan abi Cem hocamızı Cenevre'ye götür [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Yüzsüzlüğü sizden öğrenecek değiliz, en yüzsüz biziz Bu vb konularda hiç utanmam, şansımı denerim kaybedecek birşey yok Kazanılacak çok şey var 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 (düzenlendi) Bu vb konularda hiç utanmam, şansımı denerim +1 ... araba fiyatlarına baktım. GPS'li Kuga'ya (sınırsız kilometre) ~1,500 lira diyorlar (sigortalar vs. dahil) beleŞe getirsem ayıp mı olur? Fuar zamanı ya ... abiLer resmen -yaslıyor- işte. Doğal olarak ben de isteyenin bir yüzü olayına girdim ... ehehehee Ocak 26, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Aha bakın aranızda en şanslı benim. Uçak bana bedava. Kaan abi ben 10-11 martta katılsam olurmu. 9 mart oğlumun doğum günü. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 ..en kötü orada görüşürüz. Fuarda çay - kave benden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Otel hakikaten ucuzmus.. Geceligi 300 chf'ye kaldik biz.. Havaalaninin bitisigindeydi. Ama Cenevre zaten minicik biryer. Sehir ici icin otellerin her musterisine verdigi konaklama suresince gecerli full+full toplu tasima karti yeterli oluyor. Ama yok ben daglara cikicam Heidi ve dedesiyle tereyagli ekmek yiyip keci sutu icicem derseniz o ayri mesele.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Otel hakikaten ucuzmus.. Geceligi 300 chf'ye kaldik biz.. Havaalaninin bitisigindeydi. Ama Cenevre zaten minicik biryer. Sehir ici icin otellerin her musterisine verdigi konaklama suresince gecerli full+full toplu tasima karti yeterli oluyor. Ama yok ben daglara cikicam Heidi ve dedesiyle tereyagli ekmek yiyip keci sutu icicem derseniz o ayri mesele.. Çıktın mı o Dağlara [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Çıktın mı o Dağlara [emoji23][emoji23][emoji23] Yok düzdeydik biz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Mangalda sucuk ekmek pişiriyorlarmış hayret sen nasıl yoktun [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Mangalda sucuk ekmek pişiriyorlarmış hayret sen nasıl yoktun [emoji2][emoji2][emoji2] Yuru git len [emoji39] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap