Mehmet Aslan Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2015 Herkese merhabalar. Aracıma multimedya sistemi taktırmayı düşünüyorum. Bir süredir piyasa araştırması yapıyorum. 2000 liralık cyclone ile 900 liralık navimex arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Ucuz olması işime gelir. Gördüğüm en ucuz iki ürünü paylaşayım sizinle. Acaba bunlardan birini alsam pişman olurmuyum? Sizce hangisini almalıyım? Daha ucuz yollu bulabilirmiyim? Atakan tuning güvenli midir? http://www.atakantuning.com/Navix-NVX-9912-DHD-Ford-Focus-2012-Uyumlu-Navigasyonlu-OEM-Teyp,PR-711.html http://www.n11.com/navimex-ford-focus-new-nav-9912-hd-P29235789 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Irtibat Taner eviş navimate tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Aslan Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 (düzenlendi) Hocam navimate 1500 civarı. Çok pahalı geldi bana. Navix ise 750 TL Yarı fiyatı Ocak 26, 2015 Mehmet Aslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 kablo grubu hangisinde en az doğranıyorsa en iyisi o imza: sağlamcı servisçi . (bkn.sonra biz temizliyoruz ... o şeyi, siz anladınız) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Ulutaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 (düzenlendi) N11'de verdiğiniz en ucuz ilan değil.Öncelikle ücretli kargosu var.Ayrıca arka kamera ve anten yok.Ben de Navimex aldım. 2 haftadır takılmayı bekliyor.Yalnız bir not ekleyeyim,Navimex'in son çıkanlarında ayrıca araç içi yol kayıt kamerası da çıkıyor.Görüntüyü sistemden görüyorsunuz.Tahmini olarak Perşembe günü fotoğraflarla gösterebilirim.(Ayrıca ben de n11'den aldım ve plakalık kamera ile birlikte.) Bahsettiğim kamera http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-arac-kamerasi-navimex-on-kamera-dvr-kamerasi-arac-kayit-kamerasi-multimedya-187872260/detay Ocak 26, 2015 Olcay Ulutaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Aslan Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 kablo grubu hangisinde en az doğranıyorsa en iyisi o imza: sağlamcı servisçi . (bkn.sonra biz temizliyoruz ... o şeyi, siz anladınız) Mesaj alınmıştır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Aslan Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 N11'de verdiğiniz en ucuz ilan değil.Öncelikle ücretli kargosu var.Ayrıca arka kamera ve anten yok.Ben de Navimex aldım. 2 haftadır takılmayı bekliyor.Yalnız bir not ekleyeyim,Navimex'in son çıkanlarında ayrıca araç içi yol kayıt kamerası da çıkıyor.Görüntüyü sistemden görüyorsunuz.Tahmini olarak Perşembe günü fotoğraflarla gösterebilirim.(Ayrıca ben de n11'den aldım ve plakalık kamera ile birlikte.) Bahsettiğim kamera http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-arac-kamerasi-navimex-on-kamera-dvr-kamerasi-arac-kayit-kamerasi-multimedya-187872260/detay Siz nerden ve ne kadara aldiniz hocam? Link atar misiniz bana size zahmet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Bu başlıktan kaç kez daha açılacak merak ediyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Ulutaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Siz nerden ve ne kadara aldiniz hocam? Link atar misiniz bana size zahmet N11 üzerinden yurdamed mağazasından 2 hafta önce aldım.Navimex+Plakalık kamera+Ön kayıt kamera kupon,indirim ve banka kampanyası ile 720 tl'ye geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Ulutaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Navimex cihaz ile otomatik park da devre dışı kalıyor.Ben sadece sesli komutun çalışmayacağını beklerken bugün cihaz takılınca kısa süreli bir şok geçirdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap