Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Arkadaslar piyasada satilan orjinal diye yutturduklarina aldanmamak lazim kol dayama konsol ile yekpare vitesin altina kadar uzuyor disarida satilan konsola delik delmenin anlami yok aracinizi deformasyona ugratmayin aldigim urun amerikada burada aldiginiz uyduruk kol dayamalardan daha uygun en onemlisi turkiyeye gelmesi getittirebiliyorsaniz hic kacirmayin derim eksradan 12 v cikis ve 220 v cikisi var takmadan once fotograflarini cekme firsatim olmadi serviste 10 dk taktilar sagolsunlar parca kodununun fotografini cektim oradan bakip fiyat sorabilirsiniz. Sirada geniz ekranli gosterge paneli var 200 euro sifir urun servisteki fiyati turkiyede sormaya cesaret bile edemedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Arkadaslar piyasada satilan orjinal diye yutturduklarina aldanmamak lazim kol dayama konsol ile yekpare vitesin altina kadar uzuyor disarida satilan konsola delik delmenin anlami yok aracinizi deformasyona ugratmayin aldigim urun amerikada burada aldiginiz uyduruk kol dayamalardan daha uygun en onemlisi turkiyeye gelmesi getittirebiliyorsaniz hic kacirmayin derim eksradan 12 v cikis ve 220 v cikisi var takmadan once fotograflarini cekme firsatim olmadi serviste 10 dk taktilar sagolsunlar parca kodununun fotografini cektim oradan bakip fiyat sorabilirsiniz. Sirada geniz ekranli gosterge paneli var 200 euro sifir urun servisteki fiyati turkiyede sormaya cesaret bile edemedim. Normal yollardan (kargo) geliyor mu amerikadan yoksa illa birisi ile getirtmek lazim? Yanlis hatirmaiyorsam 75 dolara almistiniz dogru mudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 doğrudur aldığım fiyat 75 dolar istanbuldan kargo sakarya ya 45 tl maliyet bu amerikadan gönderim yapılıyordu ama amerikan posta ile değil ups, dhl tarzı firma ile onlar nasıl bir işleme sokarlar bilemiyorum araştırmak lazım. ama türkiyedeki fiyata denk gelmeyeceği kesindir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 doğrudur aldığım fiyat 75 dolar istanbuldan kargo sakarya ya 45 tl maliyet bu amerikadan gönderim yapılıyordu ama amerikan posta ile değil ups, dhl tarzı firma ile onlar nasıl bir işleme sokarlar bilemiyorum araştırmak lazım. ama türkiyedeki fiyata denk gelmeyeceği kesindir. ya bazen gümrüğe takılıyor, sıkıntı çıkıyor bu tip şeylerde kargo-posta yolu ile gelince.. gerçi çok deneyimim yok, forumda e-bay üzerinden alışveriş yapan arkadaşların anlattığı kadarıyla biliyorum. amerikada tanıdığımız olsa kesin aldırırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 ya bazen gümrüğe takılıyor, sıkıntı çıkıyor bu tip şeylerde kargo-posta yolu ile gelince.. gerçi çok deneyimim yok, forumda e-bay üzerinden alışveriş yapan arkadaşların anlattığı kadarıyla biliyorum. amerikada tanıdığımız olsa kesin aldırırdım. Aperen karar verdiğinde beni de bilgilendirirmisin.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Aperen :P Tamam abi, mutlaka.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 :P Tamam abi, mutlaka.. Ne gülüyon bee...Bende düşünüyorum onu paylaşmaya çalıştım be ya.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Ne gülüyon bee...Bende düşünüyorum onu paylaşmaya çalıştım be ya.... Ben Aperen yazmana gülmüştüm.. E-bay'e baktım o satıcının o ürünü bitmiş. başka satıcılarda da göremedim.. Ürün ucuz, tekrar olursa almak birşey değil de, onu buraya getirtmek biraz sıkıntılı gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 :P Tamam abi, mutlaka.. Alperen almışken bi tanede bana al Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Ben Aperen yazmana gülmüştüm.. E-bay'e baktım o satıcının o ürünü bitmiş. başka satıcılarda da göremedim.. Ürün ucuz, tekrar olursa almak birşey değil de, onu buraya getirtmek biraz sıkıntılı gibi. Tamam Alperenim bende ya ben aldım demeden önce haberleşelim demeye çalışmıştım yaw.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Arkadaslar piyasada satilan orjinal diye yutturduklarina aldanmamak lazim kol dayama konsol ile yekpare vitesin altina kadar uzuyor disarida satilan konsola delik delmenin anlami yok aracinizi deformasyona ugratmayin aldigim urun amerikada burada aldiginiz uyduruk kol dayamalardan daha uygun en onemlisi turkiyeye gelmesi getittirebiliyorsaniz hic kacirmayin derim eksradan 12 v cikis ve 220 v cikisi var takmadan once fotograflarini cekme firsatim olmadi serviste 10 dk taktilar sagolsunlar parca kodununun fotografini cektim oradan bakip fiyat sorabilirsiniz. Sirada geniz ekranli gosterge paneli var 200 euro sifir urun servisteki fiyati turkiyede sormaya cesaret bile edemedim. peki elfreni işini nasıl yaptınız onu da degiştirmeniz gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 peki elfreni işini nasıl yaptınız onu da degiştirmeniz gerekiyor Kenan bey'in aldığı konsolda el freninin yeri değişik değil, style'daki gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 öyle oluyormu abi ya style paketde kol dayama yok ama? parça kodu nerde yazıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 öyle oluyormu abi ya style paketde kol dayama yok ama? parça kodu nerde yazıyor? ABD'de var demek ki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Yeni '13 style aldım. usb girişini bardakların arka tarafına koymuşlar.ne diye torpidodan çıkarırsan, kol dayama takmasınlar diye yapmışlar. yada koltugu deldreceğiz.oda fiorinalar gibi durursa diye çekiniyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap