Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 bende babam memlekette mobilyacı olduğu için telefon açtım bana 33*18*13 boyutlarında çok sert sünger koy dışı deri kapla dedim. Yaptı gönderdi kargo ile artık koyuyorum ortaya gayet rahat oldu. Görünüm tartışılır.fotoğraflarını koyarım arkadaşlar. beklediğimden iyi oldu açıkcası.İşime gelmezse arka koltuğa atarım.yastık olur.uzun yolda feci rahatlatacak gibi duruyor. Bu arada bizim araçların vites geçişleri baya rahatmış bilek,parmak hareketleri ile kolumu hareket ettirmeden yapabiliyorum. Fotograflarını ekleyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Valla bilemiyorum biraz fazla gibi...Ücretler yani.. Yapılanlar normal sayılır... Bana da 400 TL dediler; başka servislerden de bilgi alacağım ama iki servis aynı oranda söyledi... Zam mı yapmışlar ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman Akyar Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2013 (düzenlendi) focus 3 style araçda o kadar donanıma bir kol dayama olmaması kötü bence c segmentinde eksiklik, şimdi son durum nedir orjinal parça olarak istediğimizde fiyat ne oldu nerde kaça yapıyorlar. Ben daha önce 150 liralık kol dayamadan dacia logan mcv araca taktırmıştım vidalarla montaj edildiği için vites kutusu dahil orta konsolu oynatıyordu bir süre sonra yerinden çıkıyor yani sağlam durmuyor. Alan yada getiren olursa banada haber verirse sevinirim. Haziran 4, 2013 Teoman Akyar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2013 bugun fiyat aldım.izmir izkar dan.. yakıt filtresi hariç hepsi değişiyor.450 tl... 450 TL mi ? Çok pahalı yine ? Ne değiştirdi bu adamlar ? 180 ve 160 tl idi bizim 1 ve 2. bakım ücretleri 3.de 190 felandı.. bugun fiyat aldım.izmir izkar dan.. yakıt filtresi hariç hepsi değişiyor.450 tl... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Rıdvan Korucu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Arkadaslar piyasada satilan orjinal diye yutturduklarina aldanmamak lazim kol dayama konsol ile yekpare vitesin altina kadar uzuyor disarida satilan konsola delik delmenin anlami yok aracinizi deformasyona ugratmayin aldigim urun amerikada burada aldiginiz uyduruk kol dayamalardan daha uygun en onemlisi turkiyeye gelmesi getittirebiliyorsaniz hic kacirmayin derim eksradan 12 v cikis ve 220 v cikisi var takmadan once fotograflarini cekme firsatim olmadi serviste 10 dk taktilar sagolsunlar parca kodununun fotografini cektim oradan bakip fiyat sorabilirsiniz. Sirada geniz ekranli gosterge paneli var 200 euro sifir urun servisteki fiyati turkiyede sormaya cesaret bile edemedim. slm kenan bey bu sizin verdiğiniz ilandaki kol dayama ünitesini amerikadan aldım.ürün 15 gün icimde elime ulaşacak.serviste ücret olarak nekadar bi para aldılar sizden bilgi verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman Akyar Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2013 Merhaba arkadaşlar bu orjinal kol dayaması için bir gelişme varmıdır nasıl temin edebiliriz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 focus 3 koldayama ıcın onerılerınız varsa yazabılırmısınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 focus 3 koldayama ıcın onerılerınız varsa yazabılırmısınız Bugün yolladığınız tüm iletiler Türkçe karaktersiz LÜTFEN dikkat edelim aksi halde bunların forumda kalmasına izin verilmeyecektir. Son kez bilgilerinize.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Ben bir tane cikma buldum titanyumdan, el freni dahil 1000 lira istedi. Oturma grubu parasina cikma kol dayama 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Ben bir tane cikma buldum titanyumdan, el freni dahil 1000 lira istedi. Oturma grubu parasina cikma kol dayama Normal fiyat bu, f2'de de böyleydi. Siz tüm konsol ortasınıa değişiyorsunuz basit koldaya takmadığını unutmayın.. Şöyle birşey de var tabi atıyorum style - titanium arası fiyat 3-4 bin lira iken bu normal mi ? Onu ben bilmem sevdanıza bağlı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 kol dayama alacağımıza arabayı satıp titanıum alsak daha kolay olur sanırım... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 armster markalı bu ürünü focus 3 e taksam nasıl olur aracımın içi bej bu ürünün bej olanı da üretilmiyor muş arada denemek için kol dayamayı yerine kodum sanki çok yüksek gibi geldi bana ne yapmalıyım acaba taktıranlar var mı acaba bide bu ürün sanki bana kırılır gibi geliyor alt tablası kırılır mı acaba aracın orta konsolunu deldirmeye değer mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 eveet bugün servisten gidip sordum adamların haberi yok kolçaktan. Yakup admin-kardeş-moderatör-sporcu-yönetici kardeşimin yayınlardığı güncel aksesuar ve donanım listesini bizim forumumuz aracılığı ile açıp gösterdim haaaaaa oldular. ve 325 tl fiyat verdiler.vidalamasız. ama parça kodunu istedim vermediler Yakup kardşeim bu tüm kolçaklar ile ilgili konulara yapıştırırıyorum burada kolçak için baya konu var da arkadaşlar görmeyebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 325 mi? Buuurrssstttt... yavas gel deseydin Tanerim.. Hadi 325 diyelim, malzeme nasil birsey? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 325 mi? Buuurrssstttt... yavas gel deseydin Tanerim.. Hadi 325 diyelim, malzeme nasil birsey? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap