Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Hemi de siyah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 @Alperen G., abi dedim ya adamların ürünün çıktığından haberi yok Yakup kardeşimin güncelleme yaptığı donanım listesini gösterdim hatta nöbetçiydim saat iki buçukta girdiğim servisten dört buçukta ayrıldım nöbete geçkaldım. zar zor buldular malzemeyi. Yakup un baykaştığı resmin büyükçesi vaardı orada gördüğüm kadarıyla tırt durmuyordu lakin ürünün kendisi orada bulunmuyordu. tam bişey diyemem.gördüğüm resimde ürünün kalitesi de iyi grünüyor du oturtulmuş halide çok güzel görünüyordu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 selamlar arkadaşlar geçenşöyle bir ürün buldum ama bej rengi lazım bana style paket döşeme rengi malum ama ne dersiniz kullanan var mı gören bilen duyan http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-delme-yok-ford-focus-3-koldayama-kolcak-netron-dan-149649337/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Kötü ürün.Iyk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Kötü ürün.Iyk kesinlikle ama vidalama yapacağına bununla idare edilebilir ne yapalım gerçi siyah renk dışında başka bir renk yokmuş bize de bej lazım yine olmadı yani... ayrıca usb de takamıyormuşsun buüründe kısacası hepten olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 kesinlikle ama vidalama yapacağına bununla idare edilebilir ne yapalım gerçi siyah renk dışında başka bir renk yokmuş bize de bej lazım yine olmadı yani... ayrıca usb de takamıyormuşsun buüründe kısacası hepten olmadı Ankara cancan otoya sorun vardır grisi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Hakkı Karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Ankara cancan otoya sorun vardır grisi. eywallah şansımı denerim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Bostan Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 focus style kol dayama 170 tl ayrıca kol dayama usb grişinin üstüne geldiği için kullanım dışı olmakta ama biz onu ek kablo desteği ile bardaklığın oraya taşıyoruz yardım etmek isterim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sait Turan Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 merhaba arkadaşlar focus style plus için orjinal kolçak umudumuz yok mu abd de var da ford bunu nasıl getirmez anlamıyorum bilsi olan ltfn yazsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 merhaba arkadaşlar focus style plus için orjinal kolçak umudumuz yok mu abd de var da ford bunu nasıl getirmez anlamıyorum bilsi olan ltfn yazsın Abd'de olup bizde olmayan tek sey keske bu olsa... Alan bir arkadasimiz vardi abd'den. Hem de inanilmaz ucuza almisti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar armster bir kolçak daha çıkarmış.Kaliteli bişeye benziyor.Ancak vidalı.sizce nasıl değer mi? http://www.hepsiburada.com/liste/armster2-new-ford-focus-iii-kol-dayama-kolcak-siyah-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17954&categoryId=20036491 bu da style araçtaki fotoları http://www.aksoytuning.com/yeni-armster-ford-focus-2011-kol-dayama-kolcak-gri-urun12775.html Fikirleriniz nedir arkadaşlar?Alınır mı sizce? Haziran 7, 2014 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Arkadaşlar armster bir kolçak daha çıkarmış.Kaliteli bişeye benziyor.Ancak vidalı.sizce nasıl değer mi? http://www.hepsiburada.com/liste/armster2-new-ford-focus-iii-kol-dayama-kolcak-siyah-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17954&categoryId=20036491 bu da style araçtaki fotoları http://www.aksoytuning.com/yeni-armster-ford-focus-2011-kol-dayama-kolcak-gri-urun12775.html Fikirleriniz nedir arkadaşlar?Alınır mı sizce? kusura bakmasınlar kimse arabama oradan vida attıramaz.. yapacaklarsa, en arkadaki boşluğa girip, yine en arka yanlara aşağı bakarsanız iki koca vida var. o vidalara sabitlenecek kolçak üretmeliler. sol alttaki resimin aşağısında görünen vidalara sabitlenmeli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 kusura bakmasınlar kimse arabama oradan vida attıramaz.. yapacaklarsa, en arkadaki boşluğa girip, yine en arka yanlara aşağı bakarsanız iki koca vida var. o vidalara sabitlenecek kolçak üretmeliler. sol alttaki resimin aşağısında görünen vidalara sabitlenmeli.. Hocam bilmediğim için soruyorum oraya vidalasalar ne gibi bir problem olabilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Hocam bilmediğim için soruyorum oraya vidalasalar ne gibi bir problem olabilir? Bir problem olmaz sadece estetik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Bir problem olmaz sadece estetik Anlıyorum.Peki sence nasıl ürün?Servisler konsol değiştirmeden olmaz diyor.O da 1000 tl civarı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap